Benim müthiş bir önerim var.. Her üyenin beğeneceğini ve bizlerin herkesin isteyeceğine sonuna kadar eminim.. Benim önerim forum için bildiğiniz üzere de.tl üyelerin forum içerisinde kendi açtığı yazıları düzenleme yetkileri var.. Bu neden tr gg 'de olmasın? Lütfen bu öneriyi kestirip atmayın.. de.tl Uzantısından daha iyi bir foruma sahip forumuz.. Bu doğru.. Fakat neden çok daha iyi olmasın bu forum? Öneriyi düşünmenizi öneririm değerli Tarık Bey iyi çalışmalar... ______________
Benim müthiş bir önerim var.. Her üyenin beğeneceğini ve bizlerin herkesin isteyeceğine sonuna kadar eminim.. Benim önerim forum için bildiğiniz üzere de.tl üyelerin forum içerisinde kendi açtığı yazıları düzenleme yetkileri var.. Bu neden tr gg 'de olmasın? Lütfen bu öneriyi kestirip atmayın.. de.tl Uzantısından daha iyi bir foruma sahip forumuz.. Bu doğru.. Fakat neden çok daha iyi olmasın bu forum? Öneriyi düşünmenizi öneririm değerli Tarık Bey iyi çalışmalar...
Ekstraları iyileştirirseniz hiç fena olmaz mesela haber ekstrası daha detaylı olabilir resim falan eklenebilir. Bi de site içi arama motoru olsa süper olurdu
Benim müthiş bir önerim var.. Her üyenin beğeneceğini ve bizlerin herkesin isteyeceğine sonuna kadar eminim.. Benim önerim forum için bildiğiniz üzere de.tl üyelerin forum içerisinde kendi açtığı yazıları düzenleme yetkileri var.. Bu neden tr gg 'de olmasın? Lütfen bu öneriyi kestirip atmayın.. de.tl Uzantısından daha iyi bir foruma sahip forumuz.. Bu doğru.. Fakat neden çok daha iyi olmasın bu forum? Öneriyi düşünmenizi öneririm değerli Tarık Bey iyi çalışmalar...
Aynen Harfi Harfine Katılıyorum ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Beni destekleyen ve bana katılanlar için teşekkürler.. Ben her zaman bu sistemin iyi olmasını istemişimdir.. Lakin bu cümleyi kurarken bu sisteme kötü demek istemedim yanlış anlasılmasın.. Ben aksine bu sistemin çok çok daha iyi olmasını isteyen bir forum sakiniyim. ______________
üye ol sayfası olsun lütfen ______________ Mal kaybeden bir şey kaybetmistir onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir. (Goethe)
Sevgili admin bir Video Yükleme Butonumuz olsa ve Videolarımızı Yüklesek çok daha güzel olmaz mı.. Ayrıca Reklam Koyun kazanın demiştiniz Reklam koyduk ama kazandığımız birşeyde yok. Tıklanma rekoru kıran bir siteyem ama video yükleyemiyorum ayrıca reklamları boşuna yayınlıyorum. ______________ HER TÜRK ASLINDA BİR ALPAGU'DUR
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.