ben bitane tasarım buldum tasarımdaki kodlar da bişey var galba benim sitemdeki reklamlar yokoldu sitem banlar diye css yi deiştirdim ama şimdi yine yapıcam bi bakarsın
Sorununuzu anladım.
Eklediğiniz kodlardan kaynaklanıyor bu problem.
Ve şunu söylemek istiyorum. Eğer bunu moderatorler veya admin Tarık Bey görürse siteniz silinebilir.
Bir çok üyenin bu yüzden sitesi silinmiştir. Eğer kodlardan kaynaklanan bir şey değilse mecburen Tarık Bey'e mail atmalısınız.
support( at )webme.com (at) yerine @ gelecektir. İyi forumlar, Kolay gelsin... ______________
Css Desing tasarım seçeneğini değiştirmeniz gerekmiyor.
Sadece css kodu kısımına eklediğiniz kodları kaldırın sorun ordadan kalkacaktır. ______________
googla bs reklam gizleme kodu yaz çıkan kodu kendi css tasarımın içinde ara bulursan sil reklamlar geri gelecektir[/quote] ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Aarman.net = Kişisel Sitem
Oyunkap.org = Buna girmesen de olur
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.