şşşt ne oluyor beyler Hayirdir..
Hic bir moderatörü ezdirmem.. Hic bir kullaniciyi rencide etirmem..
Eger bir moderatör aciklama yapiyorsa..
Ûyellerin buna uymasi gerekir.. ¨
Sonucta Webme tarafindan yetkilendirilmis teknik destek personelleriyiz..
Herkes aklini basina alsin.. Bu ilk ve son uyarim..
Arif sende sadece bir özür dilerim mesaji ilet..
Konuyla alakasi olmayanlar konuya karismasin.
Arkadasim dostum tanidigim yakinim demem.
bu konu burada kapansin.. >>>>>
Kapatmayan olursa.. Tekrar Görüsmek üzere..
Hadi bakayim Selametle..
yok yok ben suçluyum ben haksızım boşver onlar herşeyin en iyisini bilirler.
neyse onu bunu bırakalımda madem moderatörlerin işlerini yapmaları gerekiyor 5. sayfanın üstünde koddostubs nin bi mesajı var.
benimde o mesaja verdiğim cevaplar var. insan haklarına birazcık saygı duyuyorsanız o fotoğraftaki çocuğu ezdirmessiniz.. madem bu kadar babayiğitsiniz gösterinde görelim yiğitliğinizi. ______________ Her kullandığımız kodu sizlere versek bizim sizlerden hiçbir farkımız kalmazdı..
dogadostuinsan@ baslik altinda tartismaya girmekten dolayi. Ve sitenize yönlendirme yapmaktan dolayi, Uygunsuz basliklarda tanitim yapmaktan dolayi 7 gün ban.
koddostubs paylastiginiz resim uygunsuz bir resimdir..
Espiri olarak da algilana bilir.. Resimi kendiniz photoshop üzerinden düzenleyip düzenlemediginiz arastirilacaktir. (espiri olup olmadigi buradan da anlasilacaktir)
Buna yönelik bir kanit olmamasindan dolayi ceza uygulamasi kullanilmayacaktir..
Size (simdilik) ceza verilmemesinin sebebi, baslik altinda polemik yaratmaktan kacinmak, gergin olan havayi sakinlestirmeye yönelik aciklamalar yaptiginiz dan dolayi..
Resimi siz mi montajladiniz. Bunun arastirmasi yapilacaktir.. Sizin düzenlediginize yönelik bir kanit bulunursa. Ceza gecikmeli olsa da verilecektir)
Son olarak paylasilan resimi düzenleyen o arkadasin ta kendisi olmadigini kim söyledi? Bu konu üzerinde duracagim.. Hakki olanin Hakki verilecektir. Haksizlik yapanin faturasi kesilecektir.. Kimse merak etmesin..
Selametle.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 05.03.2013 23:19:52 tarihinde değiştirildi, toplam 6 kere değiştirildi
Bu kadar polemiğin içinden bi günaydın diyeyim bari. Bi banda bana gelmesin şimdi orta şekerli türünden : ) ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Banamı dedin bilmiyorum üstüme alınayım bari ben iyiyim işim gereği düzce adapazarı gidip geliyorum yine bi düzce seferinden dönüş yaptım eve doğru gidiyorum siz nasılsınız nasıl gidiyo hayat ? ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Ben hayatımda beni en çok boş yere ve gereksiz kafa yormama sebep olan yer Bedava-Sitem Forum'u oldu.
Lafı fazla dolandırmayacağım herkes kendine iyi baksın..
Ben hayatımda beni en çok boş yere ve gereksiz kafa yormama sebep olan yer Bedava-Sitem Forum'u oldu.
Lafı fazla dolandırmayacağım herkes kendine iyi baksın..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.