Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.03.2013, 22:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayırlı geceler.
Mesaj02.03.2013, 22:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

gomerc yazmış:
Hayırlı geceler.

Size de modum. Smile

Mesaj03.03.2013, 09:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

mutlu pazarlar
Mesaj04.03.2013, 11:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayırlı günler.. Smile
Mesaj04.03.2013, 12:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bugün biraz eğlenelim arkadaşlar (:

Mesaj04.03.2013, 20:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

koddostubs yazmış:
Bugün biraz eğlenelim arkadaşlar (:

bu fotodaki çocuğun fotonun bu şekilde değiştirilmesinden ve yorumlanmasından haberi olmadığını haberi olduğundada memnun olmayacağını düşünüyorum. kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmayacaksın.. biz senin böyle bi fotoğrafını çekip buraya koysak biraz eğlenelim arkadaşlar yazsak hoşuna gidecekmiydi ?

Her kullandığımız kodu sizlere versek bizim sizlerden hiçbir farkımız kalmazdı.. Wink
Mesaj04.03.2013, 20:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Doğa siz gönüllü çalışanların onu kurtarmanızı bekliyor.Eyer sende doğayı bozan faktörlere karşı direnişe geçmek istiyorsan sitemizi ziyaret edin ve ''Bize Katılın'' formunu doldurarak bize yollayın.

Doğa Dostu
Genel Yöneticisi
Arif SÜZEN

Mesaj04.03.2013, 21:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

dogadostuinsan yazmış:
Doğa siz gönüllü çalışanların onu kurtarmanızı bekliyor.Eyer sende doğayı bozan faktörlere karşı direnişe geçmek istiyorsan sitemizi ziyaret edin ve ''Bize Katılın'' formunu doldurarak bize yollayın.

Doğa Dostu
Genel Yöneticisi
Arif SÜZEN

arkadaşım her önüne gelen yere link atıp yazı yazıp reklam yapıp durma bıktırdın doğadanda kendindende yapma şunu.. moderatör arkadaşlar uyumayalım bi zahmet..

Her kullandığımız kodu sizlere versek bizim sizlerden hiçbir farkımız kalmazdı.. Wink
Mesaj04.03.2013, 21:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Naber millet?

Mesaj04.03.2013, 22:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herkese iyi geceler Wink
Mesaj05.03.2013, 17:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

yp-blogger yazmış:
dogadostuinsan yazmış:

Doğa Dostu
Genel Yöneticisi
Arif SÜZEN

arkadaşım her önüne gelen yere link atıp yazı yazıp reklam yapıp durma bıktırdın doğadanda kendindende yapma şunu.. moderatör arkadaşlar uyumayalım bi zahmet..

Uyarınızdan dolayı teşekkür ederim ama burada siz doğa sevmeyen kişiler kadar sever kişilerde var Wink
Mesaj05.03.2013, 17:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet beyler bayanlar.
Aktif-Dost geri göndü ne var ne yok?

- Teknik Destek Personeli
Mesaj05.03.2013, 18:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

dogadostuinsan yazmış:
yp-blogger yazmış:
dogadostuinsan yazmış:

Doğa Dostu
Genel Yöneticisi
Arif SÜZEN

Uyarınızdan dolayı teşekkür ederim ama burada siz doğa sevmeyen kişiler kadar sever kişilerde var Wink

ne alakası var şimdi? insandostukopek diye site açıp heryere reklam yapayım o zaman bende? ondan sonra bana karışanada sen hayvanları sevmiyorsun sen faşistsin sen anarşistsin falan diyeyim? saçma sapan konuşmayın yeterince battınız zaten diplere. daha fazla uzatmanın anlamı yok...

Mesaj05.03.2013, 18:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

yp-blogger yazmış:
dogadostuinsan yazmış:
yp-blogger yazmış:
dogadostuinsan yazmış:

Doğa Dostu
Genel Yöneticisi
Arif SÜZEN

ne alakası var şimdi? insandostukopek diye site açıp heryere reklam yapayım o zaman bende? ondan sonra bana karışanada sen hayvanları sevmiyorsun sen faşistsin sen anarşistsin falan diyeyim? saçma sapan konuşmayın yeterince battınız zaten diplere. daha fazla uzatmanın anlamı yok...

Battığımı kim demiş.Sadece siz oda benim umrumda değil eyer bir sıkıntınız varsa support'a mesaj atın Wink
Mesaj05.03.2013, 19:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tamam arkadaşlar gerginlik yaratmaya gerek yok.
Yaptığı bir proje ile alakalı bir şeyler paylaşmış alt tarafı.
Tamam sağol kardeşim bilgi aldık siten hakkında..
Güzel de yapıyorsun, doğa sevgisi önemli bir şey.
Bir dahakine siteni tanıt bölümünde açarsın başlığını.
Herkes oradan senin bu projen hakkında bilgi edinir.

Unutmayalım ki hepimizi bedava-sitem ailesinin bir parçasıyız.
Bu tür gerginliklere ne lüzum var Wink
Herkese iyi forumlar dilerim...

Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
Önceki mesajları göster: