Evet arkadaşlar sorumuz bu...
Bedava-Sitem kullanıcıları Bedava-Sitem'e hangi sıklıkla giriyor..
Bir seçeneği işaretlerseniz sevinirim.
İyi forumlar ______________
Alışkanlık olmuş internete girer girmez direk bedava-sitem'i açıyorum
Sosyal Ağlar + Bedava-Sitem...
Bir sekmede hep açık kalır bedava-sitem.
Yani Allah'ın her günü buralarda olmaya çalışıyoruz =)
eskiden hemen hemen her gun b-s deydim ama çalıştıgım için haftada 1-2 gun açıyorum ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Bs den uykum gelince çıkıyorum bazen açık kalıyor,, wc ye bile telefonumda bs forum açık olarak giriyorum,, günde 6-7 saat bs deyim,, aslında şöyle ayda 1-2 gün giremediğim anlar oluyor,, foruma mesaj pek atmıyorum daha çok forumdan faydalanıyorum,, bazen komik anlar oluyor,, gomerc in 10 mesajdan 9 u şöyle konuyu yanlışyere açmıssın gelişmiş aramayı kullan,
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.