Yazar |
Mesaj |
-
safiscity
Acemi Üye
|
24.02.2013, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: ekstra kıssmına |
|
|
kısmına site içi arama motoru olabilir |
|
↑
|
|
|
-
paylasmblogum
Acemi Üye
|
24.02.2013, 12:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o Cok Kolay İstiyorsan Sitem Bitnde Siteme Bak Projem O Ama Google Kadar Gelişmiş Degil |
|
↑
|
|
|
-
bscandua
Acemi Üye
|
24.02.2013, 12:31 (UTC) Mesaj konusu: aynen katılıyorum |
|
|
utkumnet yazmış: Ben ''Site içi Arama Motoru'' gibi bir ekstra olmasını öneriyorum.Ve forumun özellikleri gelişmeli (Konu Kilit vs.) |
|
↑
|
|
|
-
bilgisemti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.02.2013, 15:39 (UTC) Mesaj konusu: asdas |
|
|
Site içi arama ve video galerisi olabilir üyelik panelide daha düzeltilerek olabilir ______________ Merak ettiginiz birşeymi var?
Bilgi Semti Yanınızda..
İstediginizi sorun ögrenin.
|
|
↑
|
|
|
-
aglarca2007
Acemi Üye
|
24.02.2013, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: öneriler |
|
|
Artık bir video yükleme sisteminin zamanıdır. |
|
↑
|
|
|
-
ismetoyunyaras
Acemi Üye
|
26.02.2013, 09:15 (UTC) Mesaj konusu: oyun eklene biliyormuyuz? |
|
|
arkadaşlar biz oyun için bu siteyi açtık bu sitee nasıl oyunyükleyeceğimizi bilmiyoruz ltfn yardım edin |
|
↑
|
|
|
-
bombomforum337
Acemi Üye
|
26.02.2013, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: Önerim |
|
|
Forum daha güzel olsun ve daha güzel,html kodu koyulabilir,flash player den yapılmış temaların kullanılmasına izin verilmesini istiyorum ______________ Artık forum değil eğlence var ! |
|
↑
|
|
|
-
buzzgamer
Acemi Üye
|
26.02.2013, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: asd |
|
|
üye olmak lütfen |
|
↑
|
|
|
-
leganos
Acemi Üye
|
01.03.2013, 10:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitemiz yeni yapıldığı için fazla zaman ayıramıyorum ilgileriniz için teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
farklibilgi
Acemi Üye
|
01.03.2013, 10:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende forum daha profesyonel olmalı arkadaşların dediği gibi konu kilit profil resmi üye yetkileri gibi daha pek çok özellik koyulabilir forum extrasının geliştirilmesi gerekiyor bence |
|
↑
|
|
|
-
isalem
Acemi Üye
|
01.03.2013, 16:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
utkumnet yazmış: Ben ''Site içi Arama Motoru'' gibi bir ekstra olmasını öneriyorum.Ve forumun özellikleri gelişmeli (Konu Kilit vs.) |
|
↑
|
|
|
-
ecmmfm
Acemi Üye
|
01.03.2013, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: ana sayfa |
|
|
sayfa açıldığında doğrudan açılmıyor ana sayfa nasıl yapabılırım yardımcı olabılırmsıınız |
|
↑
|
|
|
-
youdeo
Acemi Üye
|
02.03.2013, 10:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence bedava sitemde video ekleme olsun ama internetten istediğimiz videonun url sini alarak koyarak bir video sitesi ve üyelerinde video paylaşabiliceği bir extra yapmalısınız çok gerekli oluyor. |
|
↑
|
|
|
-
youdeo
Acemi Üye
|
02.03.2013, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence birde üyeler kayıt olmak istediğinde direk kayıt olsa profilleri direk oluşturulsa logomuzu istediğimiz bir yere koyma extrası olsa.Çok süper olur. |
|
↑
|
|
|
-
sitehizmetleri
Acemi Üye
|
02.03.2013, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mardinlife yazmış: söyle bir ekstra olabilir üye olanlara wereceğimiz yetkilere göre sayfa ekleme içerik düzenleme gibi yetkiler werebilme örneğin moderatör yaptığımız biri sitemize sayfa ekliyebilir . grafiker tasarım ayarlarına ulaşabilir ama sitenin diğer bilgilerine ulaşamasınlar
KENDİSİNE KATILIOYORUM ... |
|
↑
|
|
|
|