Yazar |
Mesaj |
-
utkumnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.02.2013, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: [Çözüldü] 2 Resim gif olarak.. |
|
|
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. 2 Resmin sıra ile çıkmasını nasıl sağlayabilirim?Gif vs. gibi.. ______________
En son utkumnet tarafından 23.02.2013 08:22:30 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
fudoko
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.02.2013, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aga özel mesaj ile ver bana gifleri ben onları istediğin saniyeye ya da saliseye göre sırayla çıkartim.
bu günler için varız |
|
↑
|
|
|
-
utkumnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.02.2013, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkür ederim kardeşim..Ama ben öğrenmek istiyorum..Birinin benim için yapmasıyla daha ileri yerlere gelemem. (: ______________ |
|
↑
|
|
|
-
fudoko
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.02.2013, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
uzun iş buradan anlatılmaz kardeşim internette videoları var.
illa öğrenmek istiyosan videolu anlatım yaparım.
bu arada ne demek rica ederim. |
|
↑
|
|
|
-
fudoko
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.02.2013, 13:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu arada photoshop kaç sürümünü kullanıyorsunuz. ? |
|
↑
|
|
|
-
utkumnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.02.2013, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ |
|
↑
|
|
|
-
utkumnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.02.2013, 14:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Photoshop kullanmıyorum. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
22.02.2013, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gif yapmak için Photoscape programını indirmenizi öneririm. Bedavadır ,Türkçedir ve kurulumu çok kolaydır. Zaman almaz.
İndirdikten sonra programı açın. Karşınıza daire şeklinde bir menü çıkacak. O menüden AniGif'i seçin. İstediğiniz fotoğrafları oraya sürükleyin. Gif şeklinde olacaktır. Sağ tarafta Saati değiştir e tıkladığınızda ise geçiş hızını belirleyebilirsiniz. Sonra kaydet butonuna basarak bilgisayarınıza kaydedin.
Anlamadığınız bir şey olursa mesaj atın. Seve seve yardım ederim. Resimli anlatım da yaparım.. ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
utkumnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.02.2013, 18:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
osmanlisultanlar yazmış: Gif yapmak için Photoscape programını indirmenizi öneririm. Bedavadır ,Türkçedir ve kurulumu çok kolaydır. Zaman almaz.
İndirdikten sonra programı açın. Karşınıza daire şeklinde bir menü çıkacak. O menüden AniGif'i seçin. İstediğiniz fotoğrafları oraya sürükleyin. Gif şeklinde olacaktır. Sağ tarafta Saati değiştir e tıkladığınızda ise geçiş hızını belirleyebilirsiniz. Sonra kaydet butonuna basarak bilgisayarınıza kaydedin.
Anlamadığınız bir şey olursa mesaj atın. Seve seve yardım ederim. Resimli anlatım da yaparım..
Çok teşekkür ederim..Photoscape'yi deneyeceğim..Grafikerlikte ilerlemek istiyorum.Bu arada flood için özür dilerim..Unutmuşum yanlışlıkla oldu..Mesajı attıktan sonra farkettim.Flood için özür dilerim yazacaktım fakat yine flood olurdu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
trkcbeat
Acemi Üye
|
22.02.2013, 18:30 (UTC) Mesaj konusu: utkum |
|
|
senin sayende bende gif yapcam utku ______________ |
|
↑
|
|
|
-
utkumnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.02.2013, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: Re: utkum |
|
|
trkcbeat yazmış: senin sayende bende gif yapcam utku
Benim sayemde mi?Sadece sordum..osmanlisultanlar söyledi. (: ______________ |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
23.02.2013, 08:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
utkumnet yazmış: osmanlisultanlar yazmış: Gif yapmak için Photoscape programını indirmenizi öneririm. Bedavadır ,Türkçedir ve kurulumu çok kolaydır. Zaman almaz.
Anlamadığınız bir şey olursa mesaj atın. Seve seve yardım ederim. Resimli anlatım da yaparım..
Çok teşekkür ederim..Photoscape'yi deneyeceğim..Grafikerlikte ilerlemek istiyorum.Bu arada flood için özür dilerim..Unutmuşum yanlışlıkla oldu..Mesajı attıktan sonra farkettim.Flood için özür dilerim yazacaktım fakat yine flood olurdu
Rica ederim İlk olduğu için sorun değil ama bir dahakine daha dikkatli olun
utkumnet yazmış: trkcbeat yazmış: senin sayende bende gif yapcam utku
Benim sayemde mi?Sadece sordum..osmanlisultanlar söyledi. (:
Teşekkür ederim Yardıma ihtiyacınız olursa ö.m yolu ile ulaşabilirsiniz
Ayrıca sorun çözüldüğüne göre Konu Kilit.
İyi forumlar ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
|