Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj20.02.2013, 19:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Üye girişinden farklı moderatör bölümü olabilir mesala.
Mesaj20.02.2013, 21:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

mrb kusura bakmayin bir şey sorcam ben bir radyo açtım ama kimse giremiyor dinleyici olarak acaba neden bilgi verebilirmisiniz
Mesaj20.02.2013, 21:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

muzikdiari yazmış:
mrb kusura bakmayin bir şey sorcam ben bir radyo açtım ama kimse giremiyor dinleyici olarak acaba neden bilgi verebilirmisiniz

flatcast eklentisini yüklemeleri lazım dinlemek isteyenlerin.
Mesaj20.02.2013, 21:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

mrb benim radyoya dinleyiciler giremiyor acaba neresinde eksik var yardıncı olurmusunuz şimdiden tşkler ?
Mesaj21.02.2013, 08:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

admin güzel olur mesela video eklense iyi olur linki yazarız video otomatikmen sayfada olur
Mesaj21.02.2013, 08:35 (UTC)    
Mesaj konusu: oneriler

sitenin butonlarinida yonetebilsek css js ykleyip baglaya bilsek iyi olur
Mesaj21.02.2013, 11:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Merhaba,

Reklam konusu bir kez daha dile getirmiştik..Ancak reklamlarda ve alt yazıda bir düzenleme yapılabilir, bunun için önerilerimizi Bedava-Sitem.com ekibine bildirdik ancak olumlu bir sonuc çıkmadı. Reklamlar yüzünden Bedava-Sitem.Com da kullanıcı olarak etkin değiliz, reklamlarda dahada pratik çözümler sunulursa daha iyi olcaktır...Ve Bedava-Sitem.Com ı daha çok tercih etcez . Very Happy
"Hayata en önemli şey kazançlarınızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir; akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur."
(WILLIAM BOLITH)
Mesaj21.02.2013, 14:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Öneriler

admintarik yazmış:
Merhaba,

ekstralar kısmına başka nasıl bir özellik eklenebilir? Başka ne olmasını isterdiniz?

Admin Tarık
chat olmasini isterdim resim olsun haber ler olsun paylasma olsun
Mesaj21.02.2013, 17:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

konu kilitleme ve sabitleme harika olur...
özellikle benim gibi forum için site açanlar için kusursuz bir site olmuş olur diyebiliriz. birde moderatör ünvanı verdiklerimiz mesela konu kilitleyebilsin flan çok harika olur.
Mesaj21.02.2013, 19:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mr. Green zaten site arama var ki
Mesaj22.02.2013, 12:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

safetingforum yazmış:
konu kilitleme ve sabitleme harika olur...
özellikle benim gibi forum için site açanlar için kusursuz bir site olmuş olur diyebiliriz. birde moderatör ünvanı verdiklerimiz mesela konu kilitleyebilsin flan çok harika olur.

katılıyıorum çok lazım bu özellikler Very Happy
Mesaj22.02.2013, 17:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

üyelik olabilir.Ayrıca site arama motoru denmiş.çok mantıklı.Birde konu dışında forum tasarımları eklenmeli.
Mesaj23.02.2013, 07:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Ben

Video Galeri Bölümü Olsun !!!!!!! Çünkü Başka Bir İşe Yaramıyor Lütfen Video Galeri Bölümü Açın.
Mesaj23.02.2013, 15:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Bikineli açık kadın reklmları

siz ilk önce lütfen bikineli reklamları kaldırın ya
Mesaj23.02.2013, 20:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Adminim Bunları Söylüyoz Ama Bunlar Yapılacakmı?
Önceki mesajları göster: