Arkadaşlar İlk Başta Siteyi Açtığımda Siteye Nasıl Oyunlar Ekleyeceğimi Bilmiyordum.Araştırdım Buldum.Ama Bu Eklediğim Oyunlar Başka Sitede Açılıyordu.Foruma Konu Açtım Sitem Nasıl Olmuş Felan Diye,Herkeste Siten Güzel Fakat Oyunlar Senin Sitende Açılması Gerekiyor Dediler.Bende Oyunlar Sitede Nasıl Açılır Diye Araştırdım Buldum.Aradan bir kaç ay Geçti Şimdi Site Bu Vaziyette.Ama Bu Oyunları Eklemek Çoook Uzun Uğraş Gerektiriyor.Onun Resmini Bul , Onun Linkini Bul , Onun Adını Bul Derken Bir Oyun Eklemek Neredeyse 5-10 Dakika Alıyor.Şimdide Bazı Başka Oyun Siteleri Var Görüyorum .Bunlarda Sitelerine Oyunlar Eklemişler Fakat Oyunlar Başka Sitede Açılıyor.Buna Rağmen Bu Site Dahada Çok Beğeniliyor.Ve Yorumlarda Şöyle Oluyor ; '' Sitenin İçeriği Çok Bol, Buda Çok İyi '' .Ben O Kadar Uğraş Verdim Oyunlar Sitemde Açılsın Diye Yaptım.Başkalarının Sitesinde Oyunlar Başka Pop'up'ta Açılmasına Rağmen O Siteler Dahada İlgi Görüyor.
Gelelim Asıl Soruya;
Elimde Çok Güzel Bir Oyun Teması Var.Ama Bu Oyun Temasını Kullanırsam Oyunları Ayrı Bir Ekranda Yani Sitede Açılması Gerekiyor.Yani Hazır Oyun Linklerini Siteme Ekleyip Ayrı Bir Sitede Oynamaları Gerekiyor Ziyaretçilerin.Eğer O Tasarımı Kullanırsam İçerik Daha Bol Olacak .napmam gerekiyor