Yazar |
Mesaj |
-
gonez
Acemi Üye
|
13.02.2013, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sekerkizcandyweb yazmış: Arkadaşlara katılıyorum. Öncelikle yorumlar ekstrası düzeltilirse çok iyi olur:
Hangi yorumun hangi sayfaya yapıldığını görebilme
Ve bir sayfaya 50'den fazla yorumun yapılabilmesi
Video galerisi de eklenirse tabi mükemmel olur
Üyelik sistemi pek iyi olmadığı için ben kullanmıyorum mesela. O da güzelleştirilirse süper olur.
Katılıyorum.______________
Web siteme ulaş : http://gonez.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
gonez
Acemi Üye
|
13.02.2013, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mardinlife yazmış: söyle bir ekstra olabilir üye olanlara wereceğimiz yetkilere göre sayfa ekleme içerik düzenleme gibi yetkiler werebilme örneğin moderatör yaptığımız biri sitemize sayfa ekliyebilir . grafiker tasarım ayarlarına ulaşabilir ama sitenin diğer bilgilerine ulaşamasınlar
Bunada katılıyorum.
Çünkü bedava-sitem sisteminde üyelik sistemi var fakat geliştirilmemiş eminim herkesin istediği tek şey üyelik sistemi olacaktır.
Yani ben yazar alıcam. Ama ben paylaşmak istemiyorum. O sadece kendi paylaştığı yazıları görebilecek ve tasarım ayarlarına karışamayacak.
Eğer karışrsa Admin'in şifresini sorucak yazarın değil.
|
|
|
-
gonez
Acemi Üye
|
13.02.2013, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
masterpi yazmış: Bende yorumlar extrasinin gelistirilmesini istiyorum.kimin hangi sayfaya yorum yaptigi belli degil.
Biz onu geliştirdik zaten : http://gonez.tr.gg/Yorum-Alanlarinizi-Sekillendirin.htm burdan ulaşabilirsin
Aslında senin dediğin anladım ama bu kadar oluyor tablo olduğu için fazla bir ayar yapamıyoruz. ______________
Web siteme ulaş : http://gonez.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
dilegitimmerkezi
Acemi Üye
|
13.02.2013, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: Re: Öneriler |
|
|
admintarik yazmış: Merhaba,
ekstralar kısmına başka nasıl bir özellik eklenebilir? Başka ne olmasını isterdiniz?
Admin Tarık
|
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
13.02.2013, 21:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu zamana kadar en çok istenen özellik üye girişi ekstrası. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
13.02.2013, 21:47 (UTC) Mesaj konusu: Yeni ektralar neler olabilir? |
|
|
Öncelikle;
*hangi sayfaya hangi yorumun yapıldığı düzenlenmeli ve en son yapılan yorum tüm sitenin sayfa altında gösterilerek ziyaretçinin daha fazla sayfada gezme imkanı sağlanmış olabilir ve sizlerde daha fazla reklam gösterimi yapmış olursunuz.
*resim gibi swf dosyaları, müzik ve video yükle & ekleme ekleme özelliği bulunmalı
*üye girişi bulunmalı
*üste facebook, tiwiter, google+ gibi paylaşım platformları bulunması büyük önem arz etmekte.
*Sayfa üstünde siteyi sık kullanılanlara ekle ve siteyi veya sayfayı takibe al şeklinde butonlar olmalı
*siteden ayrılmadan önce bir anket veya ziyaretçiye geri dönüş sağlayacak bir uyarı konulabilir.
*web sitemize yeni bir sayfa eklediğimizde sitemizi ziyaret edenleri haberdar eden tanıtım mailleri özelliği kesinlikle eklenmeli. çünkü yeni eklenen veya düzenlenen bir sayfayı eski ziyaret eden kişinin tekrar gelme imkanı sizce % ? kaç olabilirki (bu uygulamayı en güzel facebook ta veya tiwiter da bir şey paylaştıkda görüyoruz sizin yapacağınız şey de sayfada bir buton olacak mail adresini bırakan ziyaretçilere yeni eklemesi bitmiş sayfayı ziyaret etmeleri için bizim kontrolümüzde otomatik tanıtım reklamı gönderilerek eski ziyaretçiler kazanılabilir.
*veya siteye en son eklenen sayfanın öne çıkarılmasını destekleyen bir özellik eklene bilir
*site içi arama motoru
*resim galerisi
*resim yüklemelerde 2mb üstü yüklemelerde resim kb büyük uyarısı veriliyor ve çözünürlüğü düşük resimleri siteye yükelebiliyoruz bu konun özel olarak değerlendirilmesini modülatörlerden rica ediyorum
*siteyi en son ziyaret edenin en son hangi sayfayı gezdiği ve ziyaretçinin ülke ve ilini belirten bir özellikte olabilir
BANA GÖRE BİR WEB SİTESİNDE BUNLAR OLMALI değil mi ?
yorumlarınızı bekliyorum
http://isacotur.tr.gg/ANA-SAYFA.htm______________ |
|
↑
|
|
|
-
bakuitiraf
Acemi Üye
|
13.02.2013, 21:53 (UTC) Mesaj konusu: help me |
|
|
Merhaba arkadaşlar ... bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim ..
ben yeni olduğum için cahilliğime verin
sayfamda ana sayfada :
''''Merhaba,
bu siteni Sitene Giris den değiştirebilirsin!
Sitenle iyi eğlenceler!
Benjamin Lochmann
Webmaster bedava-sitem.com'''''' diye bir yazı var bu yazıyı nasıl kaldırabilirim acaba ? |
|
↑
|
|
|
-
trtbirzahmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.02.2013, 22:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava sitemde facebook tarzı siteleri arkadaş ekleme + sohbet etme tarzında olsa hiçde fena olmaz. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
trtbirzahmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.02.2013, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: help me |
|
|
bakuitiraf yazmış: Merhaba arkadaşlar ... bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim ..
ben yeni olduğum için cahilliğime verin
sayfamda ana sayfada :
''''Merhaba,
bu siteni Sitene Giris den değiştirebilirsin!
Sitenle iyi eğlenceler!
Benjamin Lochmann
Webmaster bedava-sitem.com'''''' diye bir yazı var bu yazıyı nasıl kaldırabilirim acaba ?
Sağ tarafda sayafamı değiştir var tıkla onu. ana sayfa cıkar kategori. orayı tıkla yazıyı kaldırabılırsın + kod eklemek ıstersende ana sayfayı tıkladıktan sonra kaynak yazan yerı tıklayıp kaydedebilirsin.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
amasragezi
Aktif Üye
Konum: Amasra=Balik+Salata,Tarih - Doga,Deniz-Kum ve Gunes
|
13.02.2013, 22:27 (UTC) Mesaj konusu: öneri |
|
|
Profil resmine hareketli gif eklenebilmeli. ______________ Maksat,Güzel Amasra'mızın Tanıtımını Yapmak...
Banner,logo,başlık resmi yapımında yardımcı olunur...
Dar veya sola yanaşık sitelerin kenar boşluklarına, siteye uyumlu yapılır... |
|
↑
|
|
|
-
dizi-mahallesi
Acemi Üye
|
13.02.2013, 23:10 (UTC) Mesaj konusu: Önerim |
|
|
Bence Video galeri,site içi arama eklense iyi olur diye düşünüyorum. |
|
↑
|
|
|
-
kaanhosting
Acemi Üye
|
13.02.2013, 23:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
reisarda yazmış: video yükleme,swf vb.
sonra Üyelik sistemi. Özellikle Üyelik Sistemini Daha Çok İstiyorum.
Katılıyorum |
|
↑
|
|
|
-
kaanhosting
Acemi Üye
|
13.02.2013, 23:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BİŞEY SORCAM DÜZELTİRMİSİNİZ ŞUNU
RESİMİ SECİYOM EKLE DİYOM EKLİYOR AMA CIKMIYOR TEKRAR SAYFA DÜZENLEMEYE GİRMEK LAZIM acil yardım / düzeltin |
|
↑
|
|
|
-
aglarca2007
Acemi Üye
|
14.02.2013, 01:36 (UTC) Mesaj konusu: öneri |
|
|
Artık tr.gg ailesinin kendisine ait bir video yükleme bölümü olmasının zamanı gelmedimi. |
|
↑
|
|
|
-
fulldriverindir
Acemi Üye
|
14.02.2013, 06:09 (UTC) Mesaj konusu: en başta üyelik sisteminin otomatik aktif olması gerek |
|
|
en başta üyelik sisteminin otomatik aktif olması gerek |
|
↑
|
|
|
|