Benimde kolum kırılmıştı aynı olaya benzer birşey yaşadım.
Otobüste oturuyordum hava soğuktu işte malum kırığı korumak için kolumu polarımın içinde sakladım sol kolumdu kırık olan tabi görünmüyordu. Yaşlı olmasada orta yaşlı bir adam binmişti otobüse ben tek gençtim sanırım neyse adam tepeme dikildi başladı söylenmeye hiç edep haysiyet kalmamış dedi...
Ben ilk aldırış etmedim. Benimle bi alakası olamazdı ki sonuçta edebimle oturuyordum
...
Neyse yanındakide konuşmaya başladı dedi bunlar böyle yeni nesil çok bozuk eskiden yaşlılara yer verilirdi vs. dedi biriside hakaret etti... Beni bilen bilir rap müzik dinlerim tabi giyim kuşamımda bu kültüre göredir ama namazımıda kılarım kuranımıda okurum... Bir tane cahil bu repmidir ropmudur nedir bunu dinleyenler hep dinsiz dedi... Ben anladım benden bahsettiklerimi polarımın fermuarını açtım kalktım koltuktan tek kollada olsa tutunurum ben dayı geç otur içinde kalmasın dedim... Adamda oturmadı başka kimsede oturmadı bende solak olduğum için sağlam olan sağ kolumla zar zor tutunuyordum demire ama oturmadm koltuğa falan lanet olsun dedim... Biraz gittikten sonra araba fren yaptı bende haliyle tutunamayıp kolumun üstüne düştüm sert bi şekilde kaynamayan kemik yerinden oynadı maalesef ve şimdi sol elim küçük parmağımın kemiği yumruk yapınca acıyor ve kaymış bulunmakta... Hakkımıda helal etmiyorum hiç birisine bu şekilde ön yargıyla yaklaşan başka toplum varmıdır acaba gençlere? Namaz kılmaya giderim camiye uzaylıymışım gibi bakarlar... Haz. Ali'nindi sanırım namaz kılan yaşlı insana hayranım ama namaz kılan gence aşığım derdi... Nerde kaldı insanlık nerde kaldı dini değerler? Çok yazık gerçekten çook...