Yazar |
Mesaj |
-
muhammeterbas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.01.2013, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Paylaşım için teşekkürler. |
|
↑
|
|
|
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.01.2013, 08:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Artık amatör tema yapan kendini iyi sanıyor kendini şişiriyor eskiden öyle deildi bilen bile bilmeyene sorardi )______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
03.02.2013, 19:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoesinti yazmış: Artık amatör tema yapan kendini iyi sanıyor kendini şişiriyor eskiden öyle deildi bilen bile bilmeyene sorardi )
Buna katılıyorum |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
03.02.2013, 22:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoesinti yazmış: Artık amatör tema yapan kendini iyi sanıyor kendini şişiriyor eskiden öyle deildi bilen bile bilmeyene sorardi )
güzel söz.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
adinibilmiyorum
Acemi Üye
|
04.02.2013, 07:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Açıkçası eskiden sadece burayı ortamından dolayı severdim. Site benim için pek yer tutmazdı. Burası bir aile gibiydi çünkü. Günde dört saatim kesin burada geçerdi. Belki yarım saat de sitemle ilgilenirdim. Şimdi bedava-sitem'e benzer bir site oluşturuyorum. Bedava-sitem'deki ortamı hatırladım, merak ettim ve geldim. Karşıma da bu başlık çıktı, iyi ki görmüşüm. Çoğunuzun yorumunu gördüm ve bana hiç şaşırtıcı gelmedi. "Eskiden daha iyiydi" vs.vs. Size bol geniş yeni kadronuzda iyi çalışmalar, sohbetler.
*dipnot: Abi burada herkesin hesabı banlanmış mı? Bir tek @ua1905ua'nın hesabı değişmemiş sanırım. |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
06.02.2013, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adinibilmiyorum yazmış: Açıkçası eskiden sadece burayı ortamından dolayı severdim. Site benim için pek yer tutmazdı. Burası bir aile gibiydi çünkü. Günde dört saatim kesin burada geçerdi. Belki yarım saat de sitemle ilgilenirdim. Şimdi bedava-sitem'e benzer bir site oluşturuyorum. Bedava-sitem'deki ortamı hatırladım, merak ettim ve geldim. Karşıma da bu başlık çıktı, iyi ki görmüşüm. Çoğunuzun yorumunu gördüm ve bana hiç şaşırtıcı gelmedi. "Eskiden daha iyiydi" vs.vs. Size bol geniş yeni kadronuzda iyi çalışmalar, sohbetler.
*dipnot: Abi burada herkesin hesabı banlanmış mı? Bir tek @ua1905ua'nın hesabı değişmemiş sanırım.
Sizin eski kullanıcı adı neydi?
Gelen yeni kurallar ve daha sıkı denetim ile bir çok site silindi, banlama yok. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
07.02.2013, 01:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BS'de unutulmaya veya eskimeye fırsat yok. Öyle bir portal ki burası, ben bıraktım desen bile seni içine çekiyor. Şahsen ben kurtulamadım yıllarca burdan. |
|
↑
|
|
|
-
speakex
Acemi Üye
|
07.02.2013, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumhepsiburada yazmış: Unutmamak için eski web sayfasını hala kullananlar ve özel mesajları silmeye üşenenler mesaj kutusuna girip bir baksın.
Çok eğlenceli ve eski günleri yad etmenin en güzel yolu
Ben mesajları okudukça burada yaşadığım hemen hemen her şeyi gördüm sayılır
Unutulmayanlardan biri de siz oldunuz. Düzenlediğiniz yarışma aklımdan çıkmıyor. Bende çok iz bıraktınız. ______________ [color=red] Sitemizin açılışını gerçekleştirdik! Bütün bedava-sitem kullanıcılarını sitemize bekleriz![/color] |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
07.02.2013, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
speakex yazmış: tumhepsiburada yazmış: Unutmamak için eski web sayfasını hala kullananlar ve özel mesajları silmeye üşenenler mesaj kutusuna girip bir baksın.
Çok eğlenceli ve eski günleri yad etmenin en güzel yolu
Ben mesajları okudukça burada yaşadığım hemen hemen her şeyi gördüm sayılır
Unutulmayanlardan biri de siz oldunuz. Düzenlediğiniz yarışma aklımdan çıkmıyor. Bende çok iz bıraktınız.
Teşekkür ederim
Bu çatı altındayken elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım, faydalı olduysa ne mutlu bana |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2013, 01:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2008 de sitelerine ilk defa merhaba diyenlerdenim.O zamanlar tabiki şu anda olduğundan çok daha acemiydim .Bu başlıktaki tüm yazılanları okudum açıkçası birazda kırıldım sizlere.Eskilerden ve eskimiyen dostlardan bahseden hiç bir arkadaş gururum5 ten bahsetmemiş adımız hiç geçmemiş çok yazık.Belki biraz fazla duygusal yaklaşıyorum olaya neyse.Ben bs de eskisi kadar aktif olmayanların bir kaç sebebleri olduğunu düşünüyorum nerden biliyorsun diyecekseniz bende onlardan biriyim malesef. Şimdiki yönetim ile bir sorunum yok yönetim derkemn türkiyedeki Adminimizden ve modlardan bahsediyorum.Fakat bazı psikolojik baskılar ,işine gelirse edaları ve 5 yıllık emek verilmiş reklamlar sayesinde geçim kaynağımız olan sitelerimizin google reklamlarını yayımlıyor olmamız ve bs nin bizlere sunduğu şu meşhur Premium Paketini almadııkları için sende o zaman reklam yayınlayamazsın siteni sileriz diyerek 5 yıl emek verilen uykusuz gecelerde sabahlara kadar sitelerini güzelleştirmek için emek veren kişilerin siteleri silinir oldu.Şimdi bir iş güzar çıkar ve derki "peki madem sitelerinden para kazanıyorlar o zaman niçin paketi alıp 5 yıllık emeklerinin içine ettiriyorlar" hemen cevap vereyim . Almanya yönetiminin işine geliyorsa mantğınla haraket etmeleri belki çok zorlarına gidiyordur, onların yolladıkları maillerde "Sitenizde reklam yayımlayarak para kazandığınız tespit edildi ya Premium Paketimizi alın yada sitenize eklediğiniz adsense reklamlarını kaldırın yoksa 7 iş günü içinde siteniz silinir" yazısını okuyup onurunu satmak yerine lanet okuyarak o talep edilen ücreti ödemiyerek sitelerinin tek,tek silişini beddua ederek izliyor ve sözde kendisini onure etmek için verilen kıdem ve örnek site seçilişinin hazmını yaşamaya çalışıyordur.Hiç düşünülmüşmüdürki bıraksalar bu kişiler sitelerinden verdikleri emekler karşılığı sitelerinden bir kaç kuruş kazansalar , nede olsa zaten bs nin reklamlarıda bu sitelerde yayımlanıyor onlarda kazanıyor bu baskı niyedir? kimedir?. Şimdi bir mod yada üye bu başlığımdan alıntı yapıp reklam şikayeti için şuraya mail atın derse gülermiyim ağlarmıyım bilemiyorum doğrusu .Sanki bs nin baskıcı ve Diktatör almanya yönetimi büyük patronları bizleri ve emeklerimizi çok kaile alıyorlarda.Tabiki onlarda para kazanacak fakat paketlerini almayan üyelerin tek bir sitesini şimdilik bırakarak diğer 5 er yıllık emek verdiğ gururum5-oyunlar ve hayat35 gibi sitelerini taaaa almanyadan 1 tık ile silmek hangi vijdanın işi anlamış değilim.Şimdi diyeceksinizki eee abla sen burda bunu yazdın ya elinde kalan Gururum5 sitende silinirse.Bende size derimki ne kadar siteme emek versemde,sitem silinince ne kadar ağlayacak ve üzülecek olsamda,Sitemden gelen gelire ne kadar ihtiyacım olsada çok şükür onurumu satmadım satmam. heleki 29 euroya yani onların deyimiyle 65 tl hiç satmam.Çok merak ediyorum acaba hangi yalaka,işgüzar çıkıp bu yazımı bs nin Almanya yönetimine göstermeye çalışacak.Umarım bunu yapacak kişiye bs almanya yönetimi 3ün birini ödül olarak takar.Şu çok iyi bilinsinki ben bs den vaz geçemeyenlerden değilim,bs deki dostluklardan,aile oluşumuzdan ve bana burda kazandığım dostlarımdan ve kardeşlerimden vazgeçemiyenlerdenim.Yoksa 1 yıldır sitemi günceller ve 11 binlereden 3,500 lere düşen hitimi yükseltmek için siteme emek vermeye devam eder güncellerdim.Elim gitmiyorki güncelleyim çünkü kendimi gururum5 sitesinin sahibi değilde kiracısı gibi hissediyorum .Bellimi olur BİR TIK İLE EMEKLERİM YERLE BİR EDİLİR.Bu arada bende sitemde adsense reklamı yayımlıyom neden benim sitem silinmiyor diyorsanız bende derimki az sabret arkadaşım şöööle siten hit yapsın vazgeçilmezin olsun sanada öle bir mail gelir işine geliyorsa denir sende ya para öder emeklerini ŞİMDİLİK!!! kurtarırsın ,yada benimgibi bu haksızlığı hazmedemeyip acaba sitemi bu gün sildileri diye sayfanı yeniler durur ama ONURUNU SATMAZSIN______________ |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
08.02.2013, 01:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gururum5 @
adimi andigin icin tesekkürler..
Buda isin espirisi olsun. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
beatbox-turkiye
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2013, 01:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gururum5 yazmış: 2008 de sitelerine ilk defa merhaba diyenlerdenim.O zamanlar tabiki şu anda olduğundan çok daha acemiydim .Bu başlıktaki tüm yazılanları okudum açıkçası birazda kırıldım sizlere.Eskilerden ve eskimiyen dostlardan bahseden hiç bir arkadaş gururum5 ten bahsetmemiş adımız hiç geçmemiş çok yazık.Belki biraz fazla duygusal yaklaşıyorum olaya neyse.Ben bs de eskisi kadar aktif olmayanların bir kaç sebebleri olduğunu düşünüyorum nerden biliyorsun diyecekseniz bende onlardan biriyim malesef. Şimdiki yönetim ile bir sorunum yok yönetim derkemn türkiyedeki Adminimizden ve modlardan bahsediyorum.Fakat bazı psikolojik baskılar ,işine gelirse edaları ve 5 yıllık emek verilmiş reklamlar sayesinde geçim kaynağımız olan sitelerimizin google reklamlarını yayımlıyor olmamız ve bs nin bizlere sunduğu şu meşhur Premium Paketini almadııkları için sende o zaman reklam yayınlayamazsın siteni sileriz diyerek 5 yıl emek verilen uykusuz gecelerde sabahlara kadar sitelerini güzelleştirmek için emek veren kişilerin siteleri silinir oldu.Şimdi bir iş güzar çıkar ve derki "peki madem sitelerinden para kazanıyorlar o zaman niçin paketi alıp 5 yıllık emeklerinin içine ettiriyorlar" hemen cevap vereyim . Almanya yönetiminin işine geliyorsa mantğınla haraket etmeleri belki çok zorlarına gidiyordur, onların yolladıkları maillerde "Sitenizde reklam yayımlayarak para kazandığınız tespit edildi ya Premium Paketimizi alın yada sitenize eklediğiniz adsense reklamlarını kaldırın yoksa 7 iş günü içinde siteniz silinir" yazısını okuyup onurunu satmak yerine lanet okuyarak o talep edilen ücreti ödemiyerek sitelerinin tek,tek silişini beddua ederek izliyor ve sözde kendisini onure etmek için verilen kıdem ve örnek site seçilişinin hazmını yaşamaya çalışıyordur.Hiç düşünülmüşmüdürki bıraksalar bu kişiler sitelerinden verdikleri emekler karşılığı sitelerinden bir kaç kuruş kazansalar , nede olsa zaten bs nin reklamlarıda bu sitelerde yayımlanıyor onlarda kazanıyor bu baskı niyedir? kimedir?. Şimdi bir mod yada üye bu başlığımdan alıntı yapıp reklam şikayeti için şuraya mail atın derse gülermiyim ağlarmıyım bilemiyorum doğrusu .Sanki bs nin baskıcı ve Diktatör almanya yönetimi büyük patronları bizleri ve emeklerimizi çok kaile alıyorlarda.Tabiki onlarda para kazanacak fakat paketlerini almayan üyelerin tek bir sitesini şimdilik bırakarak diğer 5 er yıllık emek verdiğ gururum5-oyunlar ve hayat35 gibi sitelerini taaaa almanyadan 1 tık ile silmek hangi vijdanın işi anlamış değilim.Şimdi diyeceksinizki eee abla sen burda bunu yazdın ya elinde kalan Gururum5 sitende silinirse.Bende size derimki ne kadar siteme emek versemde,sitem silinince ne kadar ağlayacak ve üzülecek olsamda,Sitemden gelen gelire ne kadar ihtiyacım olsada çok şükür onurumu satmadım satmam. heleki 29 euroya yani onların deyimiyle 65 tl hiç satmam.Çok merak ediyorum acaba hangi yalaka,işgüzar çıkıp bu yazımı bs nin Almanya yönetimine göstermeye çalışacak.Umarım bunu yapacak kişiye bs almanya yönetimi 3ün birini ödül olarak takar.Şu çok iyi bilinsinki ben bs den vaz geçemeyenlerden değilim,bs deki dostluklardan,aile oluşumuzdan ve bana burda kazandığım dostlarımdan ve kardeşlerimden vazgeçemiyenlerdenim.Yoksa 1 yıldır sitemi günceller ve 11 binlereden 3,500 lere düşen hitimi yükseltmek için siteme emek vermeye devam eder güncellerdim.Elim gitmiyorki güncelleyim çünkü kendimi gururum5 sitesinin sahibi değilde kiracısı gibi hissediyorum .Bellimi olur BİR TIK İLE EMEKLERİM YERLE BİR EDİLİR.Bu arada bende sitemde adsense reklamı yayımlıyom neden benim sitem silinmiyor diyorsanız bende derimki az sabret arkadaşım şöööle siten hit yapsın vazgeçilmezin olsun sanada öle bir mail gelir işine geliyorsa denir sende ya para öder emeklerini ŞİMDİLİK!!! kurtarırsın ,yada benimgibi bu haksızlığı hazmedemeyip acaba sitemi bu gün sildileri diye sayfanı yeniler durur ama ONURUNU SATMAZSIN
Dilek abla seni unutanlar utansın. Seni 2010'dan bu yana tanıyorum. ______________ Yardım etmeyi bil, yardım etmiş gibi görünme..!
|
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2013, 02:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu başlıkta unutulmayanlar yazsalardı sanırım herkez hatırlardı Şaka yaptım bizi bilen bilir,,seven sever ve unutmazlar bizde bilir ve onları sever asla unutmayız.Diğer sitemlerime gelince okuduğunuz gibi doslarıma değil bs nin almanyadaki yönetimine.Çok şükürki bs nin hiç bir Admini yada moduyla 5 yıldır hiç biriyle sorun yaşamadım ben onları sevdim saydım onlarda beni.Üyelere gelince sağolsunlar hanımlığımıza,yaşımıza,emeklerimize her daim hürmet gösterdiler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
speakex
Acemi Üye
|
08.02.2013, 07:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gururum5 yazmış: Bu başlıkta unutulmayanlar yazsalardı sanırım herkez hatırlardı Şaka yaptım bizi bilen bilir,,seven sever ve unutmazlar bizde bilir ve onları sever asla unutmayız.Diğer sitemlerime gelince okuduğunuz gibi doslarıma değil bs nin almanyadaki yönetimine.Çok şükürki bs nin hiç bir Admini yada moduyla 5 yıldır hiç biriyle sorun yaşamadım ben onları sevdim saydım onlarda beni.Üyelere gelince sağolsunlar hanımlığımıza,yaşımıza,emeklerimize her daim hürmet gösterdiler
Dilek abla, biz seni yazmayı unutmuş olsak da emin ol herkesin kalbinde yer edindin. ______________ [color=red] Sitemizin açılışını gerçekleştirdik! Bütün bedava-sitem kullanıcılarını sitemize bekleriz![/color] |
|
↑
|
|
|
|