arkadaşlar benim sitenin formu iğrenç düzenlemeye çalışıyorum ama yapamıyorum bunun için tam hazır bir kod varsa verirmisiniz nereye yazıcamıda söyleyin...
Konu Bedava-Sitem ekstraları hakkında sorular bölümüne taşınmıştır. @osmanlisultanlar
En son zaaxdaaasdfffgerrfun tarafından 06.02.2013 16:59:48 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Kodu nereye ekleyeceksiniz? Ekstraları Değiştir Forum Forumun üstündeki metin Kodu ekleyin Kaydet
Ayrıca düzenleme konusuna gelince; Forum kategorileri bölümünden yeni kategoriler ekleyebilirsiniz. Mesela bu forumdaki gibi Genel Problemler ,Sıkça Sorulan Sorular ,Kurallar vs. gibi kategoriler oluşturabilirsiniz.
Sonrada sitenizden girerek konu paylaşabilirsiniz. Kullanıcı hakları bölümünden Moderatör seçebilirsiniz veya başka ayarlamalar yapabilirsiniz. ______________ @düzenlenmiştir
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.