Web Sitemiz Hakkında Düşünceniz Nedir? |
Bence gayet güzel olmuş.Bolca paylaşım ile site çok iyi yerlere gelir |
|
[ 20 ] |
Bence çok başarılı olmamış. |
|
[ 10 ] |
Bence çok kötü olmuş.Hiç beğenmedim. |
|
[ 19 ] |
|
Toplam Oylar : 49 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
gomerc
Uzman Üye
|
03.02.2013, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin
Başarılar.. |
|
↑
|
|
|
-
wmsupport
Aktif Üye
|
03.02.2013, 14:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gomerc yazmış: Hoşgeldin
Başarılar.. |
|
↑
|
|
|
-
wmsupport
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
trtbirzahmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2013, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar kardeşim. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
wmsupport
Aktif Üye
|
04.02.2013, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trtbirzahmet yazmış: Başarılar kardeşim. |
|
↑
|
|
|
-
perfectgrafik
Acemi Üye
|
04.02.2013, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteyi ortalamalısın |
|
↑
|
|
|
-
speakex
Acemi Üye
|
04.02.2013, 20:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tek kelimeyle harika. İçerik yönünden fazla zengin değilsiniz fakat o kadar güzel temalar eklemişinizki, yeni açacağım siteme hangi temayı koysam diye düşünmeye başladım. Oyun teması gördüm oyun sitesi kurasım geldi. Güzel temalar seçmişsiniz ama kendi temanıza önem vermemişiniz. Rezalet bir tasarımınız var doğruyu söylemek gerekirse. Puanım 9.5/10______________ [color=red] Sitemizin açılışını gerçekleştirdik! Bütün bedava-sitem kullanıcılarını sitemize bekleriz![/color] |
|
↑
|
|
|
-
wmsupport
Aktif Üye
|
05.02.2013, 06:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
speakex yazmış: Tek kelimeyle harika. İçerik yönünden fazla zengin değilsiniz fakat o kadar güzel temalar eklemişinizki, yeni açacağım siteme hangi temayı koysam diye düşünmeye başladım. Oyun teması gördüm oyun sitesi kurasım geldi. Güzel temalar seçmişsiniz ama kendi temanıza önem vermemişiniz. Rezalet bir tasarımınız var doğruyu söylemek gerekirse. Puanım 9.5/10
Yeni temalari yakinda ekliyecem.Isteseydim her yerde olan temalari paylasabilirdim.Ancak kendimin begendigi ve uyarlama yaptigim temalari paylastigim icin suan icerik biraz az.Kendi temama gelince ben sizlerin temalari nasil daha kolay görüp kullanabilirler diye düsünüp bu basit ve bence güzel olan temayi sectim.
Yorumun icin saol ______________ Sitemiz Hakkında Görüşleriniz: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=213045 |
|
↑
|
|
|
-
sefa-design
Acemi Üye
|
05.02.2013, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: Değerlendirme. |
|
|
Sitene fazla değer vermediğini düşünyorum,css tasarım olarakda böyle bir üst menü ve sade bir içerik tercih etmemeliydin fakat; Tasarımın Altı bölümü güzel olmuş ve üst menüdeki Site Rengi katagorisini beğendim o kısımlar gayet başarılı olmuş.
Tasarımlara geçersek, bazı temaların TasarımSepeti'nden aldığını gördüm ve açıkcası diğer tasarımlarında sana ait olup olmadığından şüphe duyuyorum.
Kendi değerlendirmeme göre sitene verdiğim puan şudur:
10/4
BAŞARILAR. SEFA-DESİGN ______________ Hayallerin Bile Gidemeyeceği Nokta: Sefa-Design.TR.GG |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
05.02.2013, 12:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım-Sepeti > Wmsupport 'tan almış olmasın ? |
|
↑
|
|
|
-
wmsupport
Aktif Üye
|
05.02.2013, 12:55 (UTC) Mesaj konusu: Re: Değerlendirme. |
|
|
sefa-design yazmış: Sitene fazla değer vermediğini düşünyorum,css tasarım olarakda böyle bir üst menü ve sade bir içerik tercih etmemeliydin fakat; Tasarımın Altı bölümü güzel olmuş ve üst menüdeki Site Rengi katagorisini beğendim o kısımlar gayet başarılı olmuş.
Tasarımlara geçersek, bazı temaların TasarımSepeti'nden aldığını gördüm ve açıkcası diğer tasarımlarında sana ait olup olmadığından şüphe duyuyorum.
Kendi değerlendirmeme göre sitene verdiğim puan şudur:
10/4
BAŞARILAR. SEFA-DESİGN
Bu Temaların Hepsini bedava-siteme Ben Uyarladım.Temaları Alıp Copyright Bölümünü Degiştiren Onlar.Copyright Bölümünüde Degiştirerek Emege Saygısızlık yapıyorlar.______________ Sitemiz Hakkında Görüşleriniz: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=213045 |
|
↑
|
|
|
-
wmsupport
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
22.09.2014, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar..______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
taylanblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.09.2014, 11:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|