Yazar |
Mesaj |
-
yeb
Acemi Üye
|
05.02.2013, 00:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi geceler arkadaşlar. Şimdi doğa dediğimiz zaman hani aklımıza gelen o "Yeşillik", sanki pek değeri bilinmeyen, önemsiz bir unsur haline geldi. İnsanlar, rabbimizin yaratttığı o doğanın sunduğu bütün imkanlardan haddinden fazla yararlanırken, doğaya iyi davranması yerine, son derece kötü bir tutum sergiliyor. Bugün yere çöp attıysan, hem günaha girdin, hem de doğaya karşı suçlusun. |
|
↑
|
|
|
-
koddostubsforum
Acemi Üye
|
05.02.2013, 06:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Günaydın arkadaşlarım |
|
↑
|
|
|
-
speakex
Acemi Üye
|
05.02.2013, 06:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
günaydın ______________ [color=red] Sitemizin açılışını gerçekleştirdik! Bütün bedava-sitem kullanıcılarını sitemize bekleriz![/color] |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
05.02.2013, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeb yazmış: İyi geceler arkadaşlar. Şimdi doğa dediğimiz zaman hani aklımıza gelen o "Yeşillik", sanki pek değeri bilinmeyen, önemsiz bir unsur haline geldi. İnsanlar, rabbimizin yaratttığı o doğanın sunduğu bütün imkanlardan haddinden fazla yararlanırken, doğaya iyi davranması yerine, son derece kötü bir tutum sergiliyor. Bugün yere çöp attıysan, hem günaha girdin, hem de doğaya karşı suçlusun.
arkadaşıma katılıyorum ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
05.02.2013, 11:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeb yazmış: İyi geceler arkadaşlar. Şimdi doğa dediğimiz zaman hani aklımıza gelen o "Yeşillik", sanki pek değeri bilinmeyen, önemsiz bir unsur haline geldi. İnsanlar, rabbimizin yaratttığı o doğanın sunduğu bütün imkanlardan haddinden fazla yararlanırken, doğaya iyi davranması yerine, son derece kötü bir tutum sergiliyor. Bugün yere çöp attıysan, hem günaha girdin, hem de doğaya karşı suçlusun.
Kesinlikle haklısınız.. |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
05.02.2013, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı günler.. |
|
↑
|
|
|
-
koddostubsforum
Acemi Üye
|
05.02.2013, 11:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı günler arkadaşlar |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
05.02.2013, 17:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
▐▬▌ayırlı huzurlu akşamlar dilerim ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
05.02.2013, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı akşamlar... |
|
↑
|
|
|
-
koddostubsforum
Acemi Üye
|
05.02.2013, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı akşamlar |
|
↑
|
|
|
-
arifsuzen
Aktif Üye
|
05.02.2013, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
... Üstüne söylenebilenecek söz yok______________
|
|
↑
|
|
|
-
grafikcoder
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.02.2013, 23:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mert siteyi neden güncellemedin ?? |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
05.02.2013, 23:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikcoder yazmış: Mert siteyi neden güncellemedin ??
Aksilikler diyelim.
Bir süre rafa kaldırdım işleri.
Kafa dinlemem lazım biraz. |
|
↑
|
|
|
-
koddostubsforum
Acemi Üye
|