Yazar |
Mesaj |
-
bilgisayar-bilgini2
Acemi Üye
|
04.02.2013, 07:11 (UTC) Mesaj konusu: [Çözüldü] Reklamlar gözükmüyor |
|
|
arkadaşlar sitemde ana sayfamda en altta tasarımın altındaki yazı bölümünde bannerlar ve sayaç görünmüyor. ama diğer sayfalarda ikiside görünüyor. ne yapabilirimki ana sayfada görünsün.
not: önceden iki,side ana sayfada görünüyodu fakat iki gün bilgisayarı açmadım site yerle bir olmuş bannerı bende olan sitelerden ban yedim. yardım edin lütfen ______________
En son bilgisayar-bilgini2 tarafından 04.02.2013 16:45:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bilgisayar-bilgini2
Acemi Üye
|
04.02.2013, 08:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR SÖYLEMEYİ UNUTTUM BİDE ŞU LİNK YOK
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <= ______________
|
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
04.02.2013, 08:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenin tasarımını değiştirin sadece denemek için mesela iceblue tasarıma geç kaydet kontrol et webmenin reklamı geri gelirse. Kayıtlı olduğun tasarımdaki html kodlarında sorun vardır. Son eklediğin html kodlarını kontrol et ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
bilgisayar-bilgini2
Acemi Üye
|
04.02.2013, 09:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maalesef düzelmedi kardeş webme nin reklamı gelmedi ______________
|
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
04.02.2013, 09:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hımm extralara göz at bir yerde bir kod eklemiş olabilirsin. Veya geçici olarak bir kaç dakikalığına bütün extraları kapat kaydet birde öyle dene ve reklam gelirse kapattığın extraları teker teker ekle kaydet her seferinde kontrol et hangi extrayı eklediğinde reklam kayıp olursa o extradaki kodları kontrol et tahminimce extralarda kod olabilir. Bunu bir dene bu yöntemde olmaz ise farklı tarayıcılardan siteni kontrol et. En son ihtimalde bütün müdahalelere rağmen reklam geri gelmiyorsa. Online olan bir moderatör arkadaşımıza ulaşıp durumu bildirin ve support-tr(at)webme.com adresinede bu durumu bildirin. Siteniz silinmesin. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
04.02.2013, 09:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ama sadece anasayfada gelmiyorreklam bence anasayfanızın içeriğini kopyalayıp tamamen silip kaydet bir de öyle kontrol et ______________
|
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
04.02.2013, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir ihtimal daha var. Sayfalarımı değiştirdeki anasayfa yazılı yani sayfanın adını koyduğun alanda html kodu varsa o kodu sil varsa tabi. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bilgisayar-bilgini2
Acemi Üye
|
04.02.2013, 10:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: Ama sadece anasayfada gelmiyorreklam bence anasayfanızın içeriğini kopyalayıp tamamen silip kaydet bir de öyle kontrol et
bu yöntemi yaptım oldu çok ama ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK tşkler valla sitemi silinmesinden kurtardın. tşkler ______________
|
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
04.02.2013, 10:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayar-bilgini2 yazmış: biryaziatolyesi yazmış: Ama sadece anasayfada gelmiyorreklam bence anasayfanızın içeriğini kopyalayıp tamamen silip kaydet bir de öyle kontrol et
bu yöntemi yaptım oldu çok ama ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK tşkler valla sitemi silinmesinden kurtardın. tşkler
ne demek kardeş hem bs yönetim bu konularda hemen site silecek zihniyete sahip değiller. Silinse bile açılıyor tekrar. Aynı sorun bendede vardı. Sitem silindi. 1 saat sonra açıldı. Sen şimdi anasayfa kodlarını yedek bir sayfada açtıysan. Yeni anasayfanı düzenlemeye başka. Eski anasayfandaki html kodlarını teker teker yükle. Hangi html kodu reklamı kaldırıyorsa o html kodunu sitene ekleme. Kolay gelsin. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bilgisayar-bilgini2
Acemi Üye
|
04.02.2013, 10:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: bilgisayar-bilgini2 yazmış: biryaziatolyesi yazmış: Ama sadece anasayfada gelmiyorreklam bence anasayfanızın içeriğini kopyalayıp tamamen silip kaydet bir de öyle kontrol et
bu yöntemi yaptım oldu çok ama ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK tşkler valla sitemi silinmesinden kurtardın. tşkler
ne demek kardeş hem bs yönetim bu konularda hemen site silecek zihniyete sahip değiller. Silinse bile açılıyor tekrar. Aynı sorun bendede vardı. Sitem silindi. 1 saat sonra açıldı. Sen şimdi anasayfa kodlarını yedek bir sayfada açtıysan. Yeni anasayfanı düzenlemeye başka. Eski anasayfandaki html kodlarını teker teker yükle. Hangi html kodu reklamı kaldırıyorsa o html kodunu sitene ekleme. Kolay gelsin.
kardeş ana sayfanın kodunu aldım o sayfayı sildim. ve yeni bir tane açtıım kodu olduğu gibi yapıştırdım sorunsuz çalışıyor.. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
04.02.2013, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|