Yazar |
Mesaj |
-
trtbirzahmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.02.2013, 09:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Ömer abi.______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sekerkizcandyweb
Acemi Üye
|
01.02.2013, 10:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tebrikler... Acaba birgün ben de haftanın sitesi olarak seçilebilecek miyim? |
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
01.02.2013, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar |
|
↑
|
|
|
-
istanbulkameralari
Acemi Üye
|
02.02.2013, 10:44 (UTC) Mesaj konusu: Haftanın Sitesi-Skmedia |
|
|
Skmedia.tr.gg Tebrikler siten gerçekten hak etmiş çok güzel bir site olduğu tasarımdan belli oluyor.Tebrik Ederim. |
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
02.02.2013, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: Haftanın Sitesi-Skmedia |
|
|
istanbulkameralari yazmış: Skmedia.tr.gg Tebrikler siten gerçekten hak etmiş çok güzel bir site olduğu tasarımdan belli oluyor.Tebrik Ederim.
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
speakex
Acemi Üye
|
03.02.2013, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yıllar önce bedava sitem'e damgasını vurmuş bir isimlerdensiniz çok eskilerden hatırlıyorum sizi. siteniz silinmişti pek fazla birşey hatırlayamadım her neyse, tebrik ediyorum, siteniz gerçekten güzel, içerik hoşuma gitmedi ______________ [color=red] Sitemizin açılışını gerçekleştirdik! Bütün bedava-sitem kullanıcılarını sitemize bekleriz![/color] |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
03.02.2013, 15:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sonunda bende bilgisayardan inceledim Valla ömercim bir ilki gerçekleştirdin diyorum. Bs de böyle tasarımlar az bulunur Bu arada bende tasarımımı değiştirdim : ) > ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
03.02.2013, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tebrik ederim.. Başarılar (: ______________ @düzenlenmiştir |
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
03.02.2013, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: sonunda bende bilgisayardan inceledim Valla ömercim bir ilki gerçekleştirdin diyorum. Bs de böyle tasarımlar az bulunur Bu arada bende tasarımımı değiştirdim : ) >
güzel iltifatların için teşekkür ederim afillim hee bu arada kanka dönüşün muhteşem oldu beğendim, çok güzel oldu tasarımın. eline sağlık.
speakex yazmış: yıllar önce bedava sitem'e damgasını vurmuş bir isimlerdensiniz çok eskilerden hatırlıyorum sizi. siteniz silinmişti pek fazla birşey hatırlayamadım her neyse, tebrik ediyorum, siteniz gerçekten güzel, içerik hoşuma gitmedi
Teşekkür Ederim.
osmanlisultanlar yazmış: Tebrik ederim.. Başarılar (:
Teşekkür Ederim. |
|
↑
|
|
|
-
torrent-oyun-forum
Acemi Üye
|
07.02.2013, 22:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Dilerim.
En son torrent-oyun-forum tarafından 08.02.2013 10:35:51 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|