Yazar |
Mesaj |
-
trabzon-oflu
Acemi Üye
|
27.01.2013, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: sitemdeki resim 15 20 tane gorunuyo arka planda cozum ne |
|
|
Arkadaslar ben siteme arka plan icin resim koydum ama 15 20 tane gorunuyo onu nasil ayarlicam soylermsiniz..veya resmin boyutu nasil olmali yardim edermisiniz.. |
|
↑
|
|
|
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2013, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şu kodu css kısmına ekleyiniz
Kod:
body {
background-repeat: no-repeat;
}
[/code] ______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
webdeyardimfaruk
Acemi Üye
|
27.01.2013, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: sitemdeki resim 15 20 tane gorunuyo arka planda cozum ne |
|
|
trabzon-oflu yazmış: Arkadaslar ben siteme arka plan icin resim koydum ama 15 20 tane gorunuyo onu nasil ayarlicam soylermsiniz..veya resmin boyutu nasil olmali yardim edermisiniz..
Kardeş Sorun Kodlarda şu şekilde ;
Kod:
body {
background: url(resmin bulunduğu yer veya link);
}
resmi koymuşunuzdur lakin css bunu otomatik olarak tekrar eder. kodlarınızda aşağıdaki şekilde değişiklik yaparsanız "no-repeat" komutu ile tekrar etmesini engellersiniz.
Kod:
body {
background: url(resmin bulunduğu yer veya link) no-repeat;
}
|
|
↑
|
|
|
-
trabzon-oflu
Acemi Üye
|
28.01.2013, 10:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olmuyo arkadaslar ikinizinkinide denedım bu sefer sayfada sadece 1 tane resim oluyo sol üst kosede ufak |
|
↑
|
|
|
-
oyunzamani12
Acemi Üye
|
28.01.2013, 10:30 (UTC) Mesaj konusu: as |
|
|
eklicegin resmin görünümü desteklemiyo bu yüzden küçük dösteriyo ben seana bi yardım cı olacagım (bu arada bende trabzonluyum) ______________ Ben Aşkımı Kalbime Yazmadım, Ben Aşkımı Kalbime Kazıdım..!
Gözümden Düştün Ama Çok Degil Sadece Kalbime Kadar..! |
|
↑
|
|
|
-
oyunzamani12
Acemi Üye
|
28.01.2013, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hocam resim tek işte daha ne istiyosun anlamadım ?
______________ Ben Aşkımı Kalbime Yazmadım, Ben Aşkımı Kalbime Kazıdım..!
Gözümden Düştün Ama Çok Degil Sadece Kalbime Kadar..! |
|
↑
|
|
|
-
fudoko
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2013, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod: o hep öyle gösterir css kod olarak yapınız |
|
↑
|
|
|
-
bazz91
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.01.2013, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tek gözümesinin sebebi sabitlenmesi o kodu eklemezseniz birden fazla çıkar bunun nedeni resmin tamamen siteyi kaplamaması tek tek çıkıyor tamamlamak için.Resmin Boyutunu büyültmen gerekebilir. |
|
↑
|
|
|
-
akzenci
Acemi Üye
|
11.02.2013, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: CEVAP |
|
|
Kardeş resmisilip birdaha yüklerken resimleri küçült butonundaki işareti kaldırırsan sorun ortadan kalkacaktır |
|
↑
|
|
|
-
trkcbeat
Acemi Üye
|
22.02.2013, 18:58 (UTC) Mesaj konusu: Resim 10 15 tane gözüküyo |
|
|
resmi yüklerken ya resmi küçülmiiyeceksin yada resmi büyültceksin paintte ii günler ______________ |
|
↑
|
|
|
|