Yazar |
Mesaj |
-
skmedia
Uzman Üye
|
26.01.2013, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: Bs'yi Sırf Bu Yüzden Seviyorum :) |
|
|
Bana kazandırdığı unutulmaz dostluklar ve arkadaşlıklar için bu sisteme minnettarım. Cemal (afilliyanlik) kardeşimize de selam olsun ve ayrıca bu vesileyle de bedava-sitem.com'a teşekkürler.
Fotoğraf: İstanbul'da, bundan yaklaşık 3 yıl kadar önce çekilmişti.
|
|
↑
|
|
|
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.01.2013, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Senin adına sevingim bedava-sitem'i sırf reklamları yüzünden sevmeyenlere büyük cevap olmuş.Birçok kişi de buluşmuşlardır , hala o sevgiyi barındıranlar da var______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
26.01.2013, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoesinti yazmış: Senin adına sevingim bedava-sitem'i sırf reklamları yüzünden sevmeyenlere büyük cevap olmuş.Birçok kişi de buluşmuşlardır , hala o sevgiyi barındıranlar da var
reklamlara cevap konusunu düşünmemiştim hiç.. teşekkürler yorumuna |
|
↑
|
|
|
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.01.2013, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skmedia yazmış: teknoesinti yazmış: Senin adına sevingim bedava-sitem'i sırf reklamları yüzünden sevmeyenlere büyük cevap olmuş.Birçok kişi de buluşmuşlardır , hala o sevgiyi barındıranlar da var
reklamlara cevap konusunu düşünmemiştim hiç.. teşekkürler yorumuna
Rica ederim abi ) ______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
26.01.2013, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel.. Birde eski admin selin ile eski moderatör trggcanavari bulusmustu. Trggcanavarı yarışma da ödül kazanmıştı ödülü teslim için.______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
26.01.2013, 19:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: Güzel.. Birde eski admin selin ile eski moderatör trggcanavari bulusmustu. Trggcanavarı yarışma da ödül kazanmıştı ödülü teslim için.
Ama bizimki daha farklı bir konu içindi |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
26.01.2013, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skmedia yazmış: informess yazmış: Güzel.. Birde eski admin selin ile eski moderatör trggcanavari bulusmustu. Trggcanavarı yarışma da ödül kazanmıştı ödülü teslim için.
Ama bizimki daha farklı bir konu içindi
______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
26.01.2013, 21:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: Güzel.. Birde eski admin selin ile eski moderatör trggcanavari bulusmustu. Trggcanavarı yarışma da ödül kazanmıştı ödülü teslim için.
Ben de oradaydım |
|
↑
|
|
|
-
baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
26.01.2013, 22:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fotoğrafı bulabildiğinize sevindim
3 yıl mı geçmiş ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın ! |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
27.01.2013, 00:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoesinti yazmış: Senin adına sevingim bedava-sitem'i sırf reklamları yüzünden sevmeyenlere büyük cevap olmuş.Birçok kişi de buluşmuşlardır , hala o sevgiyi barındıranlar da var
sevgi ile reklam ne alakaysa artık b-s ye gelmek isteyen yine gelir reklamı katmamak lazım araya kendımı de katayım tamam ben reklam için bıraktım fakat bu sevmediğim anlamına gelmiyor ben bıraksamda kalbimin bir parçası hep burada olacak neyse gerekli tartışma olursa özelden devam edelim ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
27.01.2013, 01:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baslangic-sayfam yazmış: Fotoğrafı bulabildiğinize sevindim
3 yıl mı geçmiş
evet 3 yıl geçti.. fotoğrafı bilgisayarda detaylı bir arama sonucu buldum |
|
↑
|
|
|
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2013, 07:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: teknoesinti yazmış: Senin adına sevingim bedava-sitem'i sırf reklamları yüzünden sevmeyenlere büyük cevap olmuş.Birçok kişi de buluşmuşlardır , hala o sevgiyi barındıranlar da var
sevgi ile reklam ne alakaysa artık b-s ye gelmek isteyen yine gelir reklamı katmamak lazım araya kendımı de katayım tamam ben reklam için bıraktım fakat bu sevmediğim anlamına gelmiyor ben bıraksamda kalbimin bir parçası hep burada olacak neyse gerekli tartışma olursa özelden devam edelim
haklısın da bırakıp gidenler çok oldu ______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
27.01.2013, 09:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bsden buluştuğum ikinci kişi olmuştun kaan keşke montu çıkarsaydım. o gün moralim çok bozuktu sebebini biliyorsun ama yinede iyi çıkmışım. Bu arada ben seni o kadar uzun boylu hayal etmemiştim yanında cüce gibi kaldım
dip not: bilmeyenler vardır. Afilliyanlizlik ben oluyorum ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2013, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: Bsden buluştuğum ikinci kişi olmuştun kaan keşke montu çıkarsaydım. o gün moralim çok bozuktu sebebini biliyorsun ama yinede iyi çıkmışım. Bu arada ben seni o kadar uzun boylu hayal etmemiştim yanında cüce gibi kaldım
dip not: bilmeyenler vardır. Afilliyanlizlik ben oluyorum
seni kim bilmez abi ______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
27.01.2013, 17:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: Bsden buluştuğum ikinci kişi olmuştun kaan keşke montu çıkarsaydım. o gün moralim çok bozuktu sebebini biliyorsun ama yinede iyi çıkmışım. Bu arada ben seni o kadar uzun boylu hayal etmemiştim yanında cüce gibi kaldım
dip not: bilmeyenler vardır. Afilliyanlizlik ben oluyorum
vay vay vay, kimleri görüyoruz güzel kardeşim. hoşgeldin. herşeyin bir hatırası var işte.. o günkü yaşanılanlar süperdi demi. özellikle torium alışveriş merkezinde |
|
↑
|
|
|
|