korkmaz-onur yazmış: bilgi-pinari yazmış: ebrar-spor yazmış: baslangic-sayfam yazmış: bu platformdan gelmiş geçmiş bir sürü kalbi kırık, buraları terk etmiş "efsane" var.. Onlara "bir özür" borçlu bu site bence..
kanka uzatma reklamları kaldırsınlarde yeter
Size tek bir soru sormak istiyorum...
Sizce reklamlar kaldırılırsa bizim sitelerimiz varlığını sürdürebilir mi?
Evet ise neden, hayır ise neden?
65 TL yerine daha cüzi miktarlarda senelik ücret alınsa ben kabul ederim.
bir çok aktif tr.gg var bence o zman şirket ayakta durabilir.
Şirkete maliyeti olmayan bir hizmetin bedelini yüksek tutmak için neden bu kadar diretirler anlamıyorum.
Elalemin kıytırık kıcıkırıkilkokulu8csınıfı.tr.gg sitesinden ayda kaç tl reklam geliyor ki kaldırtmak için 65 tl isteniliyor? O 65TL eğer 30TL yapılırsa fiyat yarıya düşer, alım sayısı 4 katına çıkar. Bu şirketin hiç mi muhasebecisi yok? Kar marjını bir hesaplasın bakalım ne çıkacak ortaya?
Kaldı ki bu işin daha da kolayı var. Weebly'nin yaptığı yapılabilir. Sitelere bir reklam ekstrası eklenir. İsteyen sitesine reklam alarak para kazanır. gelirin %30u şirket için kesilir. BS kullanıcı sayısı iki katına çıkar. Aktif kullanıcı sayısı kat be kat artar. Gelir kazanabilecekleri için sitelere daha çok emek verilir, daha iyi yerlere gelinir,şirkete daha çok para kazandırılır.
webme ne yapıyor neyle uğraşıyor bilmiyorum ama bedava-sitem kadrosu emek sarfetmeden,hazır halde buldukları bir sistemin ekmeğini yiyor gibi.