Yazar |
Mesaj |
-
liseogrencisi2-arama
Acemi Üye
|
23.01.2013, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gomerc yazmış: Arama siteniz banlı değil kimi işletiyorsunuz
pardon 3 kere denedim,30 Ocak'a kadar banlısın yazıyordu... |
|
↑
|
|
|
-
baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
23.01.2013, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi geceler ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın ! |
|
↑
|
|
|
-
koddostubs
Uzman Üye
|
24.01.2013, 06:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Galiba en erken ben Günaydın diyorum |
|
↑
|
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.01.2013, 07:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
koddostubs yazmış: Galiba en erken ben Günaydın diyorum
İçimde kalmasın benden de bir Günaydınn |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
24.01.2013, 07:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
by-gurgen yazmış: koddostubs yazmış: Galiba en erken ben Günaydın diyorum
İçimde kalmasın benden de bir Günaydınn günaydın arkadaşlar. Günaydın hemşerim by gürgen nasılsın iyimisin ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.01.2013, 08:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: by-gurgen yazmış: koddostubs yazmış: Galiba en erken ben Günaydın diyorum
İçimde kalmasın benden de bir Günaydınn günaydın arkadaşlar. Günaydın hemşerim by gürgen nasılsın iyimisin
İyiyim abi sen nasılsın? |
|
↑
|
|
|
-
koddostubs
Uzman Üye
|
24.01.2013, 08:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar nasılsınız? Sıte ıslerınız nasıl gıdıyor? |
|
↑
|
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.01.2013, 08:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
koddostubs yazmış: Arkadaslar nasılsınız? Sıte ıslerınız nasıl gıdıyor?
iyidir abi.Site konusunda Ciz-Dizayn modum bana çook güzel bir tasarım vermişti.O tasarımı kullanmak istiyorum ama içerik alanına bir şey ekleyince sol tarafa yaslanmış şekilde oluyor ve çok sıkış tepiş duruyor.Bir de yorum ekleme alanının çizgisi sayfayı alt üst ediyor. Şöyle bir örnek vereyim
http://by-gurgen.tr.gg/Hakkimda.htm bunu biraz düzeltmeye çalıştım.Şu sorunu halledebilsem hiç bir sıkıntım kalmayacak. |
|
↑
|
|
|
-
koddostubs
Uzman Üye
|
24.01.2013, 09:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
by-gurgen yazmış: koddostubs yazmış: Arkadaslar nasılsınız? Sıte ıslerınız nasıl gıdıyor?
iyidir abi.Site konusunda Ciz-Dizayn modum bana çook güzel bir tasarım vermişti.O tasarımı kullanmak istiyorum ama içerik alanına bir şey ekleyince sol tarafa yaslanmış şekilde oluyor ve çok sıkış tepiş duruyor.Bir de yorum ekleme alanının çizgisi sayfayı alt üst ediyor. Şöyle bir örnek vereyim
http://by-gurgen.tr.gg/Hakkimda.htm bunu biraz düzeltmeye çalıştım.Şu sorunu halledebilsem hiç bir sıkıntım kalmayacak.
Sitenizde su anda hiçbir sorun yok.? |
|
↑
|
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.01.2013, 09:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
koddostubs yazmış: by-gurgen yazmış: koddostubs yazmış: Arkadaslar nasılsınız? Sıte ıslerınız nasıl gıdıyor?
http://by-gurgen.tr.gg/Hakkimda.htm bunu biraz düzeltmeye çalıştım.Şu sorunu halledebilsem hiç bir sıkıntım kalmayacak.
Sitenizde su anda hiçbir sorun yok.?
Hayır.İçerik ekleyince sol tarafa yatıyordu.Size gösterdiğim sayfada ve diğer sayfalarda oynama yaptım biraz. |
|
↑
|
|
|
-
koddostubs
Uzman Üye
|
24.01.2013, 09:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
by-gurgen yazmış: koddostubs yazmış: by-gurgen yazmış: koddostubs yazmış: Arkadaslar nasılsınız? Sıte ıslerınız nasıl gıdıyor?
Sitenizde su anda hiçbir sorun yok.?
Hayır.İçerik ekleyince sol tarafa yatıyordu.Size gösterdiğim sayfada ve diğer sayfalarda oynama yaptım biraz.
Hakkımda sayfası tam oturmuş boyle iyi böyle kalsın..Dahada çok oynarsanız daha da çok berbat yaparsınız.. |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
24.01.2013, 10:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı günler...
En son gomerc tarafından 24.01.2013 10:08:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
koddostubs
Uzman Üye
|
24.01.2013, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|