Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj23.01.2013, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kandiliniz Mübarek Olsun Smile

Mesaj23.01.2013, 16:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

arifsuzen yazmış:

Kandiliniz Mübarek Olsun Smile

Seninde kardeşim.

2 yaşına gırıyoruz!
Mesaj23.01.2013, 16:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sağolun arkadaşlar sizinde Smile
Mesaj23.01.2013, 16:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar gerçekten unutmuşum bugün Kandil Olduğunu Very Happy
Kusura bakmayın lütfen Tüm Bedava-sitem Kullanıcıları KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..
Mesaj23.01.2013, 16:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok değer vermiş olduğum abilerim geri gelmiş. Bende geri geleceğim ama vakti var. Eski moderatörlerden afilliyalnizlik(Cemal Abi) bana attığı özel mesajı paylaşmak istiyorum. Gerçekten bana dönmesi beni çok mutlu etti. BS sayesinde çok iyi dostlar kazandım. BS daha iyi yerlere gelecektir yine. Biz boşa kürek çektiğimizi sanıyorduk support ile ama boşa çekmemişiz.

Kardeşim seni gerçekten çok ama çok takdir ettim. Forumda kısa bir araştırma yaptım kısacık bir geçmişi gezdim. Bana değer verdiğini açık ve net bir şekilde her yerde beni savunarak belli etmişsin. Alah senden razı olsun. Bir başlıkda okudum demişsinki '' Kalbi kırılan kişiler geri gelmiyor maalesef. Sorun bakalım moderatörlere niçin gittiklerini? ''
'' sorun afilliyanlizlik'a.''
'' Şu anda kim hatırlıyor afilliyanlizlik'ı. Cemal Abi'yi. Aklınıza bile gelmemiştir birçoğunun. ''
'' Silinen sitelerin açılmasını sağlamak için mesaj atıyor musunuz? Bir mesaj çok mu zor? Neden silindiklerini araştırıyor musunuz? ''
'' Değerleri bilindi mi? ''

Vala ne diyeyim kardeşim ağlattın beni be yine bu bedava-sitemden ayrılamıyorum işte 2 sene durdum durdum uzak kaldım ama bak yine geldim yine bsdeyim eskisi kadar dostlarım yok eskisi kadar muattab olmuyorlar belki benle ama, yinede burdayım işte...
Bak bir başlık linkini okutayım vaktin varsa..
fazla uzun ama '' http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=94810&highlight=y%FDll%FDk+emek ''

İşte ben haylen burdayım bu yazıdaki dostlarım yoklar belki ama haylen o duygularla burdayıum haylen o hislerle o hevesle burdayım. O yazıdaki bağımlılıkla burdayım... bs için burdayım.... Allah razı olsun senden çok mutlu ettin beni, hemde ağlattın Smile
Mesaj23.01.2013, 17:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kandiliniz Mübarek Olsun

Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Mesaj23.01.2013, 17:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bi çok kişi demiştide inanmamıştım...gerçekten bs bitmiş....ne oldu diyeceksiniz?hırsız diyorlar,küfür ediyolar bizde adabınca karşılık verince küfür edenle aynı ban ı yiyoruz...bu mu adalet???şimdi çıkıp ban ı savunacaksınız,tahmin edebiliyorum...abi sandıklarımada yazıklar olsun........bu hesabı da ban layın,çok da umrumda,bende bs den ayrılıyorum...başka da sözüm yok,Değerli Dostlarıma Elveda... Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Mesaj23.01.2013, 18:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Gereken yapıldı gönlünü ferah tut Wink
Ayrıca banlanmanızın sebebini iyice düşün istersen.
Anlamadıysan özel mesaj at konuşalım.
Mesaj23.01.2013, 18:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

gomerc yazmış:

ban sebebini anladım...ama neden küfür etmişle aynı süreyi alıyoruz???Tarık Bey'e mesaj yolluyorum gereken yapıldı diyor...yapılan tek şey küfür etmediğim halde 7 gün ban...hepinize teşekkürler Razz
Mesaj23.01.2013, 18:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar lafı fazla uzatmayacağım.Birçoğunuz beni tanımazsınız.Nedenide çoğunuzun yeni olması.Zaten eskiler beni iyi yada kötü olarak bilirler.Her neyse.
Hepiniz Allaha Emanet Olun.Kimin üzerinde hakkım varsa helal olsun.Bende olanlarda helal etsin.Ben buradan son kez çıkış yapacağım.

Ama ginede Hepinize Teşekkür Ederim.

Baks-Bani|Team And ArifSuzen|Team

Mesaj23.01.2013, 18:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

liseogrencisi2-arama yazmış:
gomerc yazmış:

ban sebebini anladım...ama neden küfür etmişle aynı süreyi alıyoruz???Tarık Bey'e mesaj yolluyorum gereken yapıldı diyor...yapılan tek şey küfür etmediğim halde 7 gün ban...hepinize teşekkürler Razz

O zaman yeterince anlayamamışsın...
Mesaj23.01.2013, 19:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeşim 7 gün dediğin nedir ya ? Boşver girme foruma 1 hafta siteni güncelle yeni konular ekle. Foruma gireceksende anlatımları oku çalış kendini geliştir ne olacak 1 hafta yazmassan ? Hem seni özlemiş oluruz Very Happy Bence bu banı iyi değerlendir Wink ben gönüllü olarak kendimi banlatmıştım o süre içinde çok iyi çalıştım ama Wink foruma giremiyorsan bile bu ban süresini değerlendirip. Kendini geliştirmeye çalış Wink

Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Mesaj23.01.2013, 19:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

biryaziatolyesi yazmış:
Kardeşim 7 gün dediğin nedir ya ? Boşver girme foruma 1 hafta siteni güncelle yeni konular ekle. Foruma gireceksende anlatımları oku çalış kendini geliştir ne olacak 1 hafta yazmassan ? Hem seni özlemiş oluruz Very Happy Bence bu banı iyi değerlendir Wink ben gönüllü olarak kendimi banlatmıştım o süre içinde çok iyi çalıştım ama Wink foruma giremiyorsan bile bu ban süresini değerlendirip. Kendini geliştirmeye çalış Wink

arama sitemide banlamış ....nın biri Mr. Green inat değil mi saçma sapan siteler açıp,foruma yazmazsam...bu arada arama sitemi banlama nedeniniz nedir? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil bu bs de en az 20 civarı sitem var,hepsini bulup banlayın!!insanı delirtirsiniz Razz
Mesaj23.01.2013, 19:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arama siteniz banlı değil kimi işletiyorsunuz Very Happy
Mesaj23.01.2013, 19:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

oyunsitesi-5 yazmış:
biryaziatolyesi yazmış:

arama sitemide banlamış ....nın biri Mr. Green inat değil mi saçma sapan siteler açıp,foruma yazmazsam...bu arada arama sitemi banlama nedeniniz nedir? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil bu bs de en az 20 civarı sitem var,hepsini bulup banlayın!!insanı delirtirsiniz Razz

liseogrencisi2-arama siteniz banlı görünmüyor bende...

Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
Önceki mesajları göster: