Yazar |
Mesaj |
-
rankend
Uzman Üye
|
22.01.2013, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Sevilmeyen adam bende burdayım
Haksızlıklarla dolu bedava-sitem.. Bedava-sitem yönetiminde bulunan bazı arkadaşlar kullanıcılara hizmet etmek için burda olduklarını unutup, egoist tavırlara bürünüyor Eskiden böyle değildi, bu yüzden güzeldi buralar
-Murat Karahan , eski moderatör.
ayıp ediyorsun kardeşim.seviliyorsun.
*son derece haklı bir yorum murat.______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
22.01.2013, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rankend yazmış: online-games1 yazmış: Sevilmeyen adam bende burdayım
Haksızlıklarla dolu bedava-sitem.. Bedava-sitem yönetiminde bulunan bazı arkadaşlar kullanıcılara hizmet etmek için burda olduklarını unutup, egoist tavırlara bürünüyor Eskiden böyle değildi, bu yüzden güzeldi buralar
*son derece haklı bir yorum murat. Sağolasın Baran, konuşamıyoruz uzun zamandır ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
22.01.2013, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: rankend yazmış: online-games1 yazmış: Sevilmeyen adam bende burdayım
*son derece haklı bir yorum murat. Sağolasın Baran, konuşamıyoruz uzun zamandır
hiç sorma , okul falan derken kaynadı.Birde 5 kişi bir projeye dahil oldum.İşi gücü bırakıp ona yöneldik. ______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
22.01.2013, 16:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rankend yazmış: online-games1 yazmış: rankend yazmış: online-games1 yazmış: Sevilmeyen adam bende burdayım
*son derece haklı bir yorum murat. Sağolasın Baran, konuşamıyoruz uzun zamandır
hiç sorma , okul falan derken kaynadı.Birde 5 kişi bir projeye dahil oldum.İşi gücü bırakıp ona yöneldik. Kolay gelsin üstad ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
forum09
Uzman Üye
|
22.01.2013, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu sitem eski olmasa'da beni tanıyanlar vardır dostlarıma selam olsun... |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
22.01.2013, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Flood için özür diliyorum
Herkes buradayken söyleyeyim, webmaster & internet sektöründe adım atmamı sağlayan, antispamteam, informess, paylasim61 ve bilgiliwebnet'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Seviliyorsun kardeşim. Sen sevmeyen ölsün... ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
22.01.2013, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gokseen yazmış: Mesajımız bulunsun
göksen ah ah ah ilk sitemi banlamıştın hiç unutmam
online-games1 yazmış:
Herkes buradayken söyleyeyim, webmaster & internet sektöründe adım atmamı sağlayan, antispamteam, informess, paylasim61 ve bilgiliwebnet'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Rica Ederiz katkımız olmuşsa Ne mutu
Kader Ortağımsın sen benim örnek siteler konusunda |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
22.01.2013, 18:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: online-games1 yazmış: Flood için özür diliyorum
Seviliyorsun kardeşim. Sen sevmeyen ölsün...
Yok reyis , senle beni sevmiyolar burda baksana
bilgiliwebnet yazmış: Rica Ederiz katkımız olmuşsa Ne mutu
Kader Ortağımsın sen benim örnek siteler konusunda
O konuya hiç girmiyorum Kazandığımız yarışmanın ödülünü almadan yeni bir yarışma yapılıyor.. Vay anasını nerde görülmüş ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
22.01.2013, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: informess yazmış: online-games1 yazmış: Flood için özür diliyorum
bilgiliwebnet yazmış: Rica Ederiz katkımız olmuşsa Ne mutu
Kader Ortağımsın sen benim örnek siteler konusunda
O konuya hiç girmiyorum Kazandığımız yarışmanın ödülünü almadan yeni bir yarışma yapılıyor.. Vay anasını nerde görülmüş
burda Neyse fazla karıştırmayalım Bitmiş Gitmiş |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
22.01.2013, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: informess yazmış: online-games1 yazmış: Flood için özür diliyorum
Sevmek zorunluluk değil tabi. Kendine belli bir disiplin belirleyip öyle yaşamak gerek. Beni sevmeyenler önemli değil benim için, benim sevmediklerim kendini düşünmeli benim sevgimi kaybettiği için. (: ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
23.01.2013, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: online-games1 yazmış: informess yazmış: online-games1 yazmış: Flood için özür diliyorum
Sevmek zorunluluk değil tabi. Kendine belli bir disiplin belirleyip öyle yaşamak gerek. Beni sevmeyenler önemli değil benim için, benim sevmediklerim kendini düşünmeli benim sevgimi kaybettiği için. (: Sen adamsın. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
23.01.2013, 21:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım ben sevilmeyenler arasındayım ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
23.01.2013, 23:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: Sanırım ben sevilmeyenler arasındayım
espiri yaptı |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
24.01.2013, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliwebnet yazmış: biryaziatolyesi yazmış: Sanırım ben sevilmeyenler arasındayım
espiri yaptı
yoo espriyi sevmem ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
24.01.2013, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: bilgiliwebnet yazmış: biryaziatolyesi yazmış: Sanırım ben sevilmeyenler arasındayım
espiri yaptı
yoo espriyi sevmem
Hala espiri yapıyorsun abi cemal abi ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
|