Yazar |
Mesaj |
-
eltief
Aktif Üye
|
21.01.2013, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: Tasarım yaparak para kazanabilinir mi? |
|
|
Tr.gg ile tasarım yapıp satılabilir mi? kendimi geliştirsem oluyor mu böyle peki ne kadar ortalama bir tasarım alıcı falan çıkıyor mu |
|
↑
|
|
|
-
baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
21.01.2013, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel yaparsanız neden çıkmasın ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın ! |
|
↑
|
|
|
-
eltief
Aktif Üye
|
21.01.2013, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kendimi geliştirmeyi düşünüyorum günlük 5 6 saat başka forumlarda takılacağıma tasarım yaparım daha iyi peki normal bir tasarım ne kadar eder |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
21.01.2013, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğer ciddi iseniz , temada şifreleme yöntemleri kullanın , tema çalıp yayınlamak isteyenler mutlaka çıkar. ______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
21.01.2013, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
20-25 Tl iyi,çok iyi 40-45 Tl tr.gg için,php öğrenip çok iyi yapanlar 300-350 Tl fln kazanıor bildiğm...kndını gelıstırırsen iyi olur ama satmaya dğmez bence bsde ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
|
-
eltief
Aktif Üye
|
21.01.2013, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Karneyi aldıktan sonra full tasarım araştırmaları yapacağım Kaç ayda pro olurum |
|
↑
|
|
|
-
eltief
Aktif Üye
|
21.01.2013, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
22.01.2013, 07:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paypal ve mobil ödeme alabilirsiniz. ______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
|
-
teknomanyetik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.01.2013, 09:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
eltief
Aktif Üye
|
22.01.2013, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam karne tatilinde çok çalışacağım |
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
22.01.2013, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknomanyetik yazmış: Bedava Sitem'in Kullanıcıların da tasarım alma gibi bir huy yok.
Tasarımı kendileri yapıyorlar. Ama bilmeyenler var tabii ki.
Bilmeyenlerden de alıcılarsa iyi para alırsın. Ama yaptığın iş kaliteli olmalı.
Ödeme olarak ise
Ptt,Banka başkada seçenek yok zaten.
o kadar iyi para vereni görmedim...bedava bir altyapı ve domaine sahip bir site için 100 Tl veren biri???bence çok zor para kazanman.... ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
22.01.2013, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TR.GG'de kazanamazsın... Ücretsiz platform.. Eğer bir kişi sitesi için para verip tasarım yaptırıyorsa, sitenin geleceğine önem veriyor demektir. Ki sitenin geleceğine önem veren biri, sitesini tr.gg ile açmaz
Burada "olur olur, kazanırsın, güzel yaparsan tr.gg'de alırlar" gibi laflar gaza getirmesin seni.. Emeğine yazık olur He ama psd to css yaparım , logo & banner çizerim diyorsan, gel ben sana yardımcı olayım, müşterini beraber bulalım..
Ama tekrar söylüyorum, tr.gg sitelerine tasarım yaparak para kazanamazsın ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
23.01.2013, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
murat'a katılıyorum tr.gg de ekmek yok kimse tasarım satın almaz
en iyisi php fln öğren com,net gibi siteler için uğraş en azından uğraşmanın sonucunu alırsın ama tr.gg de alan olmaz boşuna uğraşma ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
24.01.2013, 17:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence tr.gg ekmek var şöle eger benım telefonun kontörlü olsaydı hiç kontör parası vermezdim:)sen işini iyi yaparsan inan bana teklif gelir adam tr.gg takılıyordur ama comlu site acacaktır tasarım ister kodlama ister vs bana çok teklif eden oldu ama çok ufak paralar o kadar emege degmeyecek paralar şuan işimin yogunlugundan 1 seneye yakındır ugraşmıyorum ugraşamıyorum ama çokta özlüyorum:)______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.01.2013, 08:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eltief yazmış: Karneyi aldıktan sonra full tasarım araştırmaları yapacağım Kaç ayda pro olurum
dostum bu işte proluk yoktur hayal gücüne dayanır herşeyin. 1ayda tema yapan lar bile var bu işte yani öyle düşünmelisin kurumsal 1 siten varsa işte o zaman büyük 1 ekip kurarak pro olabilirsin______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
|