Yazar |
Mesaj |
-
radyokum
Acemi Üye
|
14.11.2012, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: radyo |
|
|
arkadaşlar radyo kurdum kodu ekliyorum ancak sitede çıkmıyo kod gözüküyo ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.. |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
14.11.2012, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: radyo |
|
|
radyokum yazmış: arkadaşlar radyo kurdum kodu ekliyorum ancak sitede çıkmıyo kod gözüküyo ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
Bu tür sorularınızı "Genel Problemler" de veya ilgili kategoride başlık açarak sorabilirsiniz.
"Kaynak" a basarak eklemeyi deneyiniz. |
|
↑
|
|
|
-
bedavaicerikler
Acemi Üye
|
05.12.2012, 22:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ahmet1286
Acemi Üye
|
13.12.2012, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: Bilgi İçin Sağol |
|
|
Teşşekürler Bilgi Oldu |
|
↑
|
|
|
-
erdemblogspot
Acemi Üye
|
16.12.2012, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşşekür ederim webmespurttan modertörlerleişimi hldmeye çalıştım çerezleri sildim fakat sorunun yarsı gideirldi şimdi tamamı giderilmiş teşekküürler ______________ http://img.webme.com/pic/w/webmastr/admin20.png |
|
↑
|
|
|
-
paylasmblogum
Acemi Üye
|
27.12.2012, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgilendirme için teşekürler |
|
↑
|
|
|
-
fudoko
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.01.2013, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgilendirme için teşekkürler Tarık Bey. |
|
↑
|
|
|
-
filmaskop
Acemi Üye
|
17.01.2013, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sorun giderildi: Ekstra'daki "Giriş" kısmına r |
|
|
admintarik yazmış: Merhaba,
yeni bir hata düzeltmesi daha:
Bir süredir ekstradaki "Giriş" kısmına resim ekleyemiyordunuz. Dolayısıyla eklenen resim pop up olarak açılmıyordu. Bu sorun artık giderildi.
Sevgilerle,
Benjamin Lochmann
admin veya arkadaşlar bna yardım edermisiniz siz nasıl böyle sayfalar yapıyorsunuz yha bn yapamıyorumbir yardım edermsiniz ?? |
|
↑
|
|
|
-
baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
17.01.2013, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sorun giderildi: Ekstra'daki "Giriş" kısmına r |
|
|
filmaskop yazmış: admintarik yazmış: Merhaba,
yeni bir hata düzeltmesi daha:
Bir süredir ekstradaki "Giriş" kısmına resim ekleyemiyordunuz. Dolayısıyla eklenen resim pop up olarak açılmıyordu. Bu sorun artık giderildi.
Sevgilerle,
Benjamin Lochmann
admin veya arkadaşlar bna yardım edermisiniz siz nasıl böyle sayfalar yapıyorsunuz yha bn yapamıyorumbir yardım edermsiniz ??
Nasıl yani ? Sorunuzu detaylı bir şekilde açıklar mısınız?
Burada: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=2 ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın ! |
|
↑
|
|
|
-
teknikcitr
Acemi Üye
|
18.01.2013, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞŞEKÜRLER :) |
|
|
BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞŞEKÜRLER ______________ Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
|
|
↑
|
|
|
-
toplist19
Acemi Üye
|
08.02.2013, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|