Yazar |
Mesaj |
-
karayizbiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.06.2008, 05:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dumanmusa yazmış: Merhabalar Karayızbiz
Öncelikle şunu ifade edeyim benim kimseyi rencide etmek ve küçük düşürmek gibi bir düşüncem kesinlikle söz konusu değil.Bazen doğru olarak algıladıklarımı söylerken maalesef farkında olmadan kırıcı olabiliyoruz.Ancak asla karşımdaki insanı zor durumda bırakmak niyetinde değilim. Ortada bir yanlış varsa düzeltmektir amacımız. Sevgili kardeşim zaman zaman siteni ziyaret ederim ve başarılı da bulurum. Başarılı olan bir kardeşimizin (tekrar edeyim o esnada bende hasıl olan düşünce o idi) bu tarzda bir çalışmayı kendi çalışması olarak lanse etmeye çalıştığı kanaatine vardım. Ve dediğim gibi bu konularda başarılı olan bir kardeşimiz olduğun için senin adına üzüldüm. O kullandığım cümlelerin nedeni budur. Sizi bu yazdıklarımla rencide etmişsem özür dilerim. Forumlarda takip ediyorsan asla dostluk ve kardeşlikten vazgeçmem. Dostluk ve kardeşliği birbirimiz tanımasakta bedava sitem bizlere en güzel şekilde yaşattığı için de bedava sitemin formunu çok seviyorum.
Tekrar ediyorum o yazdığım cümleler sizi rencide etmek için değil, ortada bir yanlışlık varsa onu düzeltmek içindi.Ki böyle bir amacının olmadığını da ifade etmişsin.Demekki olayı ben farklı yorumladım.Sen benim kusurumu hoş gör.
Tüm trgg ailesine hayırlı geceler.Selametle.
Estağfurullah hocam ortada sadece yanlş anlaşılma var ziyaretçi defterinize baktınızmı ______________ Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır. |
|
↑
|
|
|
-
hayaller-de
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.06.2008, 16:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence cok basarılı onun farkı ortada ziyaret edin farkı görün
www.karayizbiz.tr.gg
www.hayaller-de.tr.gg iyi aksamlar ______________ Donot break the heart that loves you |
|
↑
|
|
|
-
haber-can
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.06.2008, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iyi akşamlar karayizbiz başarılar dilerim çalışmalarınızda ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
-
karayizbis
Acemi Üye
|
01.07.2008, 05:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haber-can yazmış: maşallah daha fazla siteler bekleriz senden döktürmüşsün hepsi birbirinden güzel
Teşekkür Ederim Can
Gif Dünyamıza Buyrun
______________ |
|
↑
|
|
|
-
karayizbiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2008, 11:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir-gulus yazmış: iyi akşamlar karayizbiz başarılar dilerim çalışmalarınızda
Teşekkürler bir gulus sanada başarılar dilerim ______________ Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır. |
|
↑
|
|
|
-
namazvebiz
Uzman Üye
|
01.07.2008, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
dumanmusa
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2008, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
namazvebiz
Uzman Üye
|
01.07.2008, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hocam Siz Daha İyi Bilirsiniz Her Şerrin Altında Bir Hayır Her Hayırın Altında 1 Şer Vardir Saygilarimla Hocam ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tolga-nalkon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2008, 12:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karayizbis yazmış:
Gif Dünyamıza Buyrun
girmeyen şansını kaybeder....
süper bir çalışma.....
karayizbiz.tr.gg
ve
www.tolga-nalkon.tr.gg
herkesi bekleriz.... ______________
Takımı Takım Yapan Takım Oyuncularıdır. |
|
↑
|
|
|
-
karayizbiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2008, 14:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
namazvebiz yazmış:
Hocam Siz Daha İyi Bilirsiniz Her Şerrin Altında Bir Hayır Her Hayırın Altında 1 Şer Vardir Saygilarimla Hocam
Başlığımı Renklendirdiğiniz için teşekkürler
EĞİTİM SİTEMİZ
www.dumanmusa.tr.gg
DİNİ SİTEMİZ
www.namazvebiz.tr.gg
OTURUMLARIN AĞIR ABİSİ O BİR USTA
www.tolga-nalkon.tr.gg ______________ Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır. |
|
↑
|
|
|
-
namazvebiz
Uzman Üye
|
01.07.2008, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2008, 14:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteme yeniden yorum alabilirmiyim değişime gittimde karayizbiz ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
-
karayizbiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2008, 16:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir-gulus yazmış: siteme yeniden yorum alabilirmiyim değişime gittimde karayizbiz
vayyy bir gulus neler yapmışsın öle bi harika olmuş ama linkler aktif değil sanırım çalışmalar devam ediyordur. ALLAH ım kolaylıklar versin bittiği zaman haber vermeyi unutmada tekrar yorumlayalım
tasarımında değişiklikler yapılan site
www.bir-gulus.tr.gg______________ Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır. |
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2008, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karayizbiz yazmış: bir-gulus yazmış: siteme yeniden yorum alabilirmiyim değişime gittimde karayizbiz
vayyy bir gulus neler yapmışsın öle bi harika olmuş ama linkler aktif değil sanırım çalışmalar devam ediyordur. ALLAH ım kolaylıklar versin bittiği zaman haber vermeyi unutmada tekrar yorumlayalım
tasarımında değişiklikler yapılan site
www.bir-gulus.tr.gg
bir şey yapmadım karayizbiz bittiğinde yorumlatacağım sana nasipse ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
|