Merhaba arkadaşlar..
Sohbet başliklari artik bölünmeyecektir.
Tek bir başlik altinda tüm sohbet konulari toplanacaktir.
Adres burasi.. Iyi sohbetler dileriz.
Tabiki bazi kurallar mevcut inceleginiz.>>>
Sadece bu baslik altinda forumda sohbete izin verilmistir.
Tartişma yaratacak sohbetler sohbetlikten ciktigi icin yasak.
Spor sohbetleri yasak. (Polemige yol aciyor)
Flood yasak.
Bunlar haricinde>>>Güzel uslüb icerisinde herşey serbest..
Buyrun sohbete>>>
Saygılarımla.. | BEDAVA-SİTEM MOD EKİBİ |
Mutlu Yıllar..
______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
En son ciz-dizayn tarafından 21.01.2015 20:34:33 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Herkese sağlık ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Artık ne diyelim seneye görüşürüz ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
Şimdiden mutlu yıllar herkese, ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Herkese iyi geceler.
Yeni sohbet başlığı hayırlı olsun.
Bu arada yeni gördüm yardım sever olmuşum.
2009 ' dan beri hedeflerimin birine ulaşmak beni gerçekten mutlu etti.
Buradan burda olmamı sağlıyan moderator ve admin tarık abime ve burda gördüğüm burda bir çok şey öğrendiğim dostlarıma çok teşekkür ediyorum. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.