Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj25.12.2012, 16:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

peki ama diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtirse daha iyi olurdu bence Smile
Mesaj25.12.2012, 16:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Keşke bedava sitem pop-up reklamları olsaydı (sky-banner kalksa).
Keşke şu forumun tasarımı değişse. Very Happy Vallahi tasarımı değişmek 15 dk maksimum!
Mesaj25.12.2012, 16:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

oktaykrky yazmış:
Keşke bedava sitem pop-up reklamları olsaydı (sky-banner kalksa).
Keşke şu forumun tasarımı değişse. Very Happy Vallahi tasarımı değişmek 15 dk maksimum!

Very Happy
Mesaj25.12.2012, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca2 yazmış:
peki ama diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtirse daha iyi olurdu bence Smile

Bencede bizim konuşmamız yeter sıra diğer kullanıcılarımızda Razz
Mesaj26.12.2012, 11:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

şimdi yazacağım bir şey var herkes beni taşa tutacak ama açıkcası pekde umrumda değil burda bir iki kişi görüyorum sürekli ukala tavırlarla egolarını tatmin ediyorlar bunlar üstelik bsüyesi rütbesine sahip moderatör havalarını yaşayan kişiler. Neyin peşindesiniz bilmiyorum ama sizin yüzünüzden forumdan birkez daha soğudum. Yazmakda zaman zaman çekindiğim başlıklar var. Sohbet başlığına artık bakmıyorum bile. her başlığı inceliyorum ama hepsine yazmıyorum. Bunun sebebi sizsiniz. Bırakın da moderatörler işlerini yapsın siz onların işini değil. Bence bu değişmeli....

Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Mesaj26.12.2012, 12:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

biryaziatolyesi yazmış:
şimdi yazacağım bir şey var herkes beni taşa tutacak ama açıkcası pekde umrumda değil burda bir iki kişi görüyorum sürekli ukala tavırlarla egolarını tatmin ediyorlar bunlar üstelik bsüyesi rütbesine sahip moderatör havalarını yaşayan kişiler. Neyin peşindesiniz bilmiyorum ama sizin yüzünüzden forumdan birkez daha soğudum. Yazmakda zaman zaman çekindiğim başlıklar var. Sohbet başlığına artık bakmıyorum bile. her başlığı inceliyorum ama hepsine yazmıyorum. Bunun sebebi sizsiniz. Bırakın da moderatörler işlerini yapsın siz onların işini değil. Bence bu değişmeli....

Merhaba.
Biz moderatörlere karışmıyoruz.
Buyrun yapsınlar..
Bizim işimiz sadece burada Arkadaşlarımızın Fikirlerini almak.
Bizim işimiz moderatörlere karışmak değil..
Eğer yazmak istemiyorsanızda bu başlığa mesaj atmazsınız..
Biz sizin fikirlerinizi almak için burada boşuna tutmuyoruz bence sizde onu bilmelisiniz...
Mesaj26.12.2012, 13:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

koddostubs yazmış:
biryaziatolyesi yazmış:

Merhaba.
Biz moderatörlere karışmıyoruz.
Buyrun yapsınlar..
Bizim işimiz sadece burada Arkadaşlarımızın Fikirlerini almak.
Bizim işimiz moderatörlere karışmak değil..
Eğer yazmak istemiyorsanızda bu başlığa mesaj atmazsınız..
Biz sizin fikirlerinizi almak için burada boşuna tutmuyoruz bence sizde onu bilmelisiniz...
Forumdaki yazım sana değildi. Üzerine alınman için bir sebep yok. Üstelik seni tanımıyorum bile. Genel olarak yazdığım bir açıklamaydı. Çünkü bu sorun genelleşmiş bir sorun senle bir ilgisi yok kişiselde değil.

Mesaj26.12.2012, 13:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şöyle düşün. Yeni bir üye daha neyin ne olduğunu bilmiyor foruma girip yardım başlığı açıyo. Doğal olarak yanlış alana açıyo. Ordan birisi çıkıyo kuralları hatırlatıyo. Veya çok resmi bir yazıda sert bir uyarıda bulunuyo. Sonra bu yeni üye bunu görüyo. Içinden şunu diyor. Bu ne biçim forum .an ve birdaha o üye foruma gelmiyo. Sonuç olarak yine bs forum kaybediyor. Bıraksın uyarmasın. Moderatöre bildirsin başlığı. Zaten mod. Arkadaş o başlığı doğru yere taşır. Ne gerek var insanları üzmeye. ?

Mesaj26.12.2012, 13:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne yani bendenmi kaynakli dostum baslikta benden baska uyari yapan olmadi da neyse ustume alinmadim ama bilmek istedim
Mesaj26.12.2012, 14:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunu hepimiz yapıyoruz onu anlatmaya çalışıyorum yani genelleme olarak. Örnek. Geçenlerde bir başlık açtım. Vatandaşın beni dövmediği kaldı. Neymiş bilinçli üyemişim. Niye böyle başlık açıyormuşum. Sustum sineğe çektim. Ama böyle işte dostlar haddimizi bildirmeye kalkışması enteressan kendi yaptığı hatayı görmeden. Neyse ben içimde kalanı yazdım

Mesaj26.12.2012, 14:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Anladim demek istedigini fakat elden bisey geliyormu ne kadar soylesen yine bildigini yaparlar Smile
Mesaj26.12.2012, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu konuda yeni gelenlelere de belli sorumluluklar düşüyor bence. o kategorilerinin hepsinde, kurallar ayrıntılı olarak sabit başlıklarda anlatılmış. Bu başlıklara bakmadan direk konu açarlarsa, bir moderatör yada normal bir üye fark etmeksizin, uyarı yapılmalıdır. Ölçüsü konusunda haklısınız ama, kayıtsız kalmak konusunda size katılmıyorum...
Mesaj26.12.2012, 16:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle düşünceleri okuyorum, belirtmek istedim..
@biryaziatolyesi : Demek istediğini çok iyi anladım.. Sana tamamen katılıyorum.. Şahsen buna bizzat şahit oldum ve geçmişte yaşadım.. Bu konuda gerekli tedbirleri almak gerekli.. Kullanıcıları uyarırken sert çıkmak çok yanlış.. Bunu mutlaka dile getireceğim..

@baslangic-sayfam : Arkadaşımız bize kayıtsız kalmamızı söylemiyor ki.. Demek istediği bir moderatöre bildirilmesi. Bu nedenle dediklerinde haklı olduğunu düşünüyorum..

@tasarimci-amca2 : Şu arkaplan fikri iyi güzel ama eminim bu kez çok kişi sorun çıkaracak. Öyle bir uygulama gelse tema boyut sıkıntısı artacak.. Çünkü webme böyle bir uygulama getirse reklamın gözükmesini ister haklı olarak.. Kişiye de bu konuda en fazla 900 px tema yapma hakkı verir (örneğin).. Sanırım hoş olmazdı..
Mesaj26.12.2012, 17:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgi-pinari yazmış:
ebrar-spor yazmış:
baslangic-sayfam yazmış:
bu platformdan gelmiş geçmiş bir sürü kalbi kırık, buraları terk etmiş "efsane" var.. Onlara "bir özür" borçlu bu site bence..
kanka uzatma reklamları kaldırsınlarde yeter

Size tek bir soru sormak istiyorum...
Sizce reklamlar kaldırılırsa bizim sitelerimiz varlığını sürdürebilir mi?
Evet ise neden, hayır ise neden?

Hocam reklam olması tabi ki doğal bir şey, Fakat Bs de biraz fazla abartılmış. Reklamlar olmasa inanın bir çok kişi maddi destek verecektir. En azından ben, nasıl bir gurur varsa reklamlar deli ediyor. .comlu sitelerim de var, yani ftp, mysql, vs vs kullanmayıda biliyorum. Her açacağım siteyi .comlu açabilirim, Ama bs yi seviyorum. Neden ücretli olarak reklamı kaldırmıyorsunuz derseniz, Ben o parayı verince sadece benim sitemde ki reklamlar kalkacak. Ben Tüm reklamların kalkmasını istiyorum fakat buda sadece benim desteğim ile olacak birşey değil.
Mesaj26.12.2012, 17:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

page.tl de oldugu gibi rütbe sistemi olmalı mesela

rütbe: Yeni üye

2 yıldız bs bagımlısı falan diye
Önceki mesajları göster: