->Blog yazılarının ve düğmelerinin blog çerçevesi kenarlarından yaklaşık 6-8px kadar uzaklaştırılması,
->Yazıların kalınlığının kaldırılıp büyüklüklerinin çerçeve oranıyla uyumlu olması,
->Blog başlıklarının blog pencere hattıyla düşey doğrultuda hizalı ve boyut olarak uyumlu olması,
->Başlıkların da aynı şekilde yatay doğrultuda kenarlardan yaklaşık 5-7px kadar uzaklaştırılması,
->Blog temasına daha görsel bir yapılandırmanın yapılması,
->Arkaplan deseninin daha motifsel veya abstract olması,
->Sert ve keskin köşelerin photoshop yardımıyla yumuşatılması,
->Daha zarif bir tema ve renk uyumu seçilmesi, örneğin gri-beyaz ve hafif mavi vb. bir düzenlemenin yapılması durumunda sitenin daha da güzelleşeceğinden yanayım. Site yapımında başarılar diler, hayırlı günler diliyorum...
Yorumunuz için teşekkürler.
Tasarım konusunda usta olduğum söylenmez. Amacım site ve forum üzerinden yardımcı olmak.
Burdan duyurulur yakın zamanda iyi bir paylaşımda bulunacağım arkadaşlar lütfen sabırlı olunuz. ______________
Header çok boş kalmış ve dikey menü benim pek hoşuma gitmedi.Ve koyu bir grinin üzerine siyah renginde yazı pek hoş durmuyor bence beyaz renk kullanmalısın benim tavsiyelerim bunlar bunun haricinde iyi bir site başarılar
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.