Bedava Sitemin ilklerinden sayılırım. İlk başlarda forumda çok aktiftim tabi sonra ücretli site işlerine girince bırakmıştım ama şimdi tekrar bu forumda takılmak istiyorum inşallah eski ortamı devam ederdir )
Bu arada sitemi fotoğrafçılık sitesine çevirdim tasarımda ve içerikte düzenlemelere başladım bile hergün takip ederseniz değişiklikleri ve güncellemeleri görebilirsiniz. Şimdilik sizden sadece görüş öneri bekliyorum sitedeki eksiklerin bende farkındayım..
eyvallah kardeşim valla siteyi unuttuk gitmiş ya 6 sene olacak dile kolay. siteyi düzenlemeye yeni başladım geliştiricem takip ederseniz sevinirim. çektiğim fotoğrafları paylaşıcam burda ______________ Zafer Kaya Zafer Kaya SineTurk Dakik Ajans
Merhaba kardeşim , telefonda pek inceleme fırsatım olmadı ama açıkçası intro klasik olduğu icin beni rahatsız etti.Fotoğraf sitesi yapıcam demistin , introya bol gösterisli fotoğrafcılıkla ilgili birsey olabilir.Tabi sadece bir öneri senin zevkine kalmış bir durum Genel olarak hoş bir site başarılar... ______________
kardeş doğru diyosun da ben sırf şimdilik görüntü olsun diye koydum ya ama şöyle bir durumda var bu klasik introyu felan genelde bs kullanıcıları biliyo normal internet kullanıcıları için hoş bir görüntü olabilir diye düşündüm ama ortaya fotoğrafçılıkla ilgili bişeyler koyulabilir haklısın. ______________ Zafer Kaya Zafer Kaya SineTurk Dakik Ajans
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.