sitelerimizdeki forumlarında aynen bu forum gibi genişbol içerikli olmasını istiyorum
örneğin kullanıcıya avatar olması rütbe olması vs vs
İçeriklerinizi ; Ekstraları Değiştir
Forum
Forum Kategorileri
"Buradan yeni bir kategori ekleyebilirsin:"
Gerekli yerleri doldurup istediğiniz kadar kategori ekleyebilirsiniz.
Daha sonra kendi forumunuza Giriş Yap 'ıp içerik ekleyebilirsiniz.
bence bedava-sitem'de facebook'daki gibi sohbet kutusu olsa herkese oradancmesaj atabilsek çünkü yani diğer türlü daha ağır ama benim dediğim gibi olsa daha pratik.
Merhaba, Arkadaşlar "BS" Ekibine sesleniyorum veya moderatör olan kişiler okumasını tavsiye ederim. SKY-Banner'in eklenmesi çok sıkıntılı ve rahatsız edici ve çok düşüncesiz hareket edilmiş, kullanıcıların açtığı kişisel siteleri içinde SKY-Banner'in olması hem sitenin kalitesi hemde sitesinin yarısını kaplamak üzere eklenmiş bu bir an önce kaldırılması gerekir. Üstelik css konusunda kullanıcılar da "BS" ekibi gibi titiz davranıp sağ köşeye her hangi birşey eklemek isteyebilir görünmemesi sıkıntı yaratır. Ayrıca altta verilen ufak site açma reklamı sitenin görselliğini bozmakta benim önerim ise konu başlığıdır.
Merhaba, Arkadaşlar "BS" Ekibine sesleniyorum veya moderatör olan kişiler okumasını tavsiye ederim. SKY-Banner'in eklenmesi çok sıkıntılı ve rahatsız edici ve çok düşüncesiz hareket edilmiş, kullanıcıların açtığı kişisel siteleri içinde SKY-Banner'in olması hem sitenin kalitesi hemde sitesinin yarısını kaplamak üzere eklenmiş bu bir an önce kaldırılması gerekir. Üstelik css konusunda kullanıcılar da "BS" ekibi gibi titiz davranıp sağ köşeye her hangi birşey eklemek isteyebilir görünmemesi sıkıntı yaratır. Ayrıca altta verilen ufak site açma reklamı sitenin görselliğini bozmakta benim önerim ise konu başlığıdır.
Kararlara saygı duymalıyız.
Bu durumda moderatorlerin ve adminimizin yapacağı hiç birşey yok.
Asıl patronlar almanyada bu tür konularda moderator ve adminleri suçlamak yanlış. ______________
Merhaba.Genel problemler bölümünde de bununla ilgili bir başlık açtım.Sitelerde 1GBlık bir alan var.Fakat bu alan sadece resim yüklemek için.Eminim bu 1 gb alanı resimle dolduran yoktur.Madem 1 GB alan veriyorsunuz bunu başka şeyler içinde kullanabilmemiz gerekmez mi?Moderatör arkadaşlar bu öneriyi lütfen dikkate alın.Lütfen gereken yapılsın ve bu alanı dosya yüklemek için kullanalım.
Merhaba.Genel problemler bölümünde de bununla ilgili bir başlık açtım.Sitelerde 1GBlık bir alan var.Fakat bu alan sadece resim yüklemek için.Eminim bu 1 gb alanı resimle dolduran yoktur.Madem 1 GB alan veriyorsunuz bunu başka şeyler içinde kullanabilmemiz gerekmez mi?Moderatör arkadaşlar bu öneriyi lütfen dikkate alın.Lütfen gereken yapılsın ve bu alanı dosya yüklemek için kullanalım.
katılıyorum. Mesela 1 gb alanın 500 mb'sini dosya yada video yüklemek gibi bir seçeneğimiz olsa. Daha güzel olacaktır.
Ya şu mesaj attığımız zaman mesajın okunup okunmadığına dair bir rapor olsa hiç fena olmazdı. Bir mesaj attım okudumu okumadımı merakdan bekliyorum ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.