Ben yıllardır buradayım. Bildiğiniz gibi mevcut tasarım Webme'nin II. tasarımıdır. Şu ana kadar tasarım üzerindeki bir görselde ilk defa düzenleme görüldüğünü görüyorum.
Özetle; Webme yenilikleri de yeni yılın yaklaşması gibi kendilerini hissettirmeye başladı.
sadece page.tl ye ve trgg'ye eklenmemesinin sebebi dinsel mi ?
yoksa daha güncelleme yapılmadı mı ? ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
hala tasarımda bir değişiklik yok. umarım olur.. ayrıca kayıt ol sayfasının çalışmaması da önemli bir sıkıntı.. ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
Vayy be ilk defa tasarımda küçük de olsa bir değişikliğe rastladım...
Paylaşım için sağolun @canerfc ______________ Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
@ sunlifesolaryum, niye hassasiyetinizi Türkçemizi kullanırken de göster miyorsunuz? İfadelerimize dikkat edelim lütfen.
Eğer yeni yıla yönelik bu güncelleme 'dini' bir nedenle açıklanacaksa, bu güncellemenin ilk page.tl'de yapılması gerekmez mi? Bakınız page.tl'nin logosu hala aynı. Buradaki gibi.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.