Evet gayet başarılı buldum. Yaklaşık 8 10 tane başlık resmi ekleme extrası var ve menüleri yana veya üste aktarabiliyorum ben sevdim bu temayı kullanıyorum
Ayrıca menüde bulunan oklarında renkleri değiştiriliyor ben çok güzel buldum bunu her sitede kullanılabilme özellikleri var bedava-sitem ekibini tebrik ediyorum
Evet gayet başarılı buldum. Yaklaşık 8 10 tane başlık resmi ekleme extrası var ve menüleri yana veya üste aktarabiliyorum ben sevdim bu temayı kullanıyorum
Ayrıca menüde bulunan oklarında renkleri değiştiriliyor ben çok güzel buldum bunu her sitede kullanılabilme özellikleri var bedava-sitem ekibini tebrik ediyorum
Yalnız Başlıkların rengi: kısmında google chromede bir problem var başlık rengini kullanamıyorum bilginize ama çok şık bir tema
Yalnız Başlıkların rengi: kısmında google chromede bir problem var başlık rengini kullanamıyorum bilginize ama çok şık bir tema
Kusura bakmayın flood gibi oluyor ama bir kullanıcı olarak bunları haberinizin olması için yazıyorum başlık resimlerinde bulunan köpek versiyon 1 boş yani resim yok :S
Kusura bakmayın flood gibi oluyor ama bir kullanıcı olarak bunları haberinizin olması için yazıyorum başlık resimlerinde bulunan köpek versiyon 1 boş yani resim yok :S
tasarım doğru yerleştirildiği sürece ve doğru kullanıldığı sürece css tasarımlardan çok daha iyi olabileceğine inanıyorum. Şahsen ben bunu kullanıcam
http://eglencearsivi.tr.gg/ bu site kullanmış yeni tasarımı fakat sayfaları çok olduğu için bütün sayfa menü ile dolmuş. Bu durumda nasıl hareket etmeliyiz. ?
üst menüde kategori ayırmamız için ne yapabiliriz. Şimdi bir çok yeni bs üyeleri ve tam uzmanlaşmış olmayan bs üyeleri bu yeni temayı kullanacaklardır. Onları bekleyen bu üst menü sonuçları içinde bir düzen oluşturmalıyız diye düşünüyorum. ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
http://eglencearsivi.tr.gg/ bu site kullanmış yeni tasarımı fakat sayfaları çok olduğu için bütün sayfa menü ile dolmuş. Bu durumda nasıl hareket etmeliyiz. ?
üst menüde kategori ayırmamız için ne yapabiliriz. Şimdi bir çok yeni bs üyeleri ve tam uzmanlaşmış olmayan bs üyeleri bu yeni temayı kullanacaklardır. Onları bekleyen bu üst menü sonuçları içinde bir düzen oluşturmalıyız diye düşünüyorum.
böyle bir durumda yan menü kullanılmalı bence.. ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
üst menüde kategori ayırmamız için ne yapabiliriz. Şimdi bir çok yeni bs üyeleri ve tam uzmanlaşmış olmayan bs üyeleri bu yeni temayı kullanacaklardır. Onları bekleyen bu üst menü sonuçları içinde bir düzen oluşturmalıyız diye düşünüyorum.
böyle bir durumda yan menü kullanılmalı bence..
Yada menü gizleme kodu gibi bişey yapılabilir. İstediğimiz kadar menüyü ekler klanı gizleriz ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
böyle bir durumda yan menü kullanılmalı bence..
Yada menü gizleme kodu gibi bişey yapılabilir. İstediğimiz kadar menüyü ekler klanı gizleriz
evet saklı sayfalar ekstrası kullanılabilir bunun için geçici olarak.. ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.