Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj05.12.2012, 09:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

islamkusagi yazmış:
ysnsen yazmış:
Site alt yapısı ne olacak.
wp mi Joomla , asp , html v.s ne olacak

Açıkçası karar vermiş değilim ama muhtemelen html olur. Bidliğim ve az çok anladığım sadece bu. Ama yardımcı olacak ve öğretecek olan Bilgisayar öğretmeni bir arkadaşım var. O zaman joomla yada asp de kullanabilirim. Siz ne tavsiye edersiniz ...?

Bilgisayar öğretmenleri genellikle pek bir şey bilmez.. Ben kendi bilgisayar hocalarımdan biliyorum.. Acemice şeyler biliyorlar.. Text kayan yazı kodları vs.. Kodlama bilginiz varsa iyi birşeyler yapabilirsiniz ama sizi uğraştırır.. Benim düşüncemi almak isterseniz .com kullanın.. Wordpress kurun sizde memnun kalacaksınız emin olun.. En azından deneyin..

- Teknik Destek Personeli
Mesaj05.12.2012, 12:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

aktif-dost yazmış:
islamkusagi yazmış:
ysnsen yazmış:
Site alt yapısı ne olacak.
wp mi Joomla , asp , html v.s ne olacak

Açıkçası karar vermiş değilim ama muhtemelen html olur. Bidliğim ve az çok anladığım sadece bu. Ama yardımcı olacak ve öğretecek olan Bilgisayar öğretmeni bir arkadaşım var. O zaman joomla yada asp de kullanabilirim. Siz ne tavsiye edersiniz ...?

Bilgisayar öğretmenleri genellikle pek bir şey bilmez.. Ben kendi bilgisayar hocalarımdan biliyorum.. Acemice şeyler biliyorlar.. Text kayan yazı kodları vs.. Kodlama bilginiz varsa iyi birşeyler yapabilirsiniz ama sizi uğraştırır.. Benim düşüncemi almak isterseniz .com kullanın.. Wordpress kurun sizde memnun kalacaksınız emin olun.. En azından deneyin..

sen tüm hocaları kendi varoş semtinin okulundaki hocalarmı sanıyon ya boş boş konuşmayın genelleme yapmayın genelleme yapan insanları hiç sevmiyorum nasıl bi düşünce tarzıdır ellerim ayaklarım titredi resmen
Mesaj05.12.2012, 12:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konuyu lütfen tartışma ortamına sürüklemeyelim !..
Mesaj09.12.2012, 21:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

psikoblog.com olabilir dostum Smile
Mesaj09.12.2012, 23:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar egitimkusagi.com olarak sitemi açmış bulunmaktayım ve neredeyse 2 haftayı geçti.

Evet .com aldım ve Wordpress kullanıyorum ...
Fikir belirten herkese çok teşekkür ederim ...

İnsanlar ikiye ayrılır. Vaktini beşe ayıranlar ve vaktini boşa ayıranlar ...
Necip Fazıl KISAKÜREK
Mesaj11.12.2012, 18:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

islamkusagi yazmış:
Arkadaşlar egitimkusagi.com olarak sitemi açmış bulunmaktayım ve neredeyse 2 haftayı geçti.

Evet .com aldım ve Wordpress kullanıyorum ...
Fikir belirten herkese çok teşekkür ederim ...

... benim aklıma gelmişti! Bknz. Yılmaz erdoğan Very Happy Very Happy
Hayırlı olsun kardeşim Smile Ama harbi aklıma geldide vaktim olmadı yazmaya Very Happy

En son zekabilimkultur tarafından 12.12.2012 11:40:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster: