bencede css kullan ve introyu kaldır...google yazdığın zaman bir sürü css bulabilirsin... başarılar
Teşekkürler. Ben bir tane css tasarım buldum. Tasarım üstündeki yazı ile tasarım altındaki yazıyı aldım fakat "css bölümüne" diye bir yer var onu nereye yapıştırcaz? ______________ Sitem= http://www.minot.tr.gg/
İletişim= minot.sorun.cevaplayalim( at )gmail.com
Hazır İceblue tasarımlardan kullanabilirsin.
Benim için css vs.. tasarım önemli değildir, İçerik ve düzene önem vermelisin. Gerisi ile fazla uğraşma yok tasarımdı flan filan... ______________
Hazır İceblue tasarımlardan kullanabilirsin.
Benim için css vs.. tasarım önemli değildir, İçerik ve düzene önem vermelisin. Gerisi ile fazla uğraşma yok tasarımdı flan filan...
Bedava güzel bir logo yapıcı program bilen var mı? Ben bir tane indirdim, logoma uzun süreler sonunda bitirdim ama kaydetmek için tam sürümünü istedi ve hayal kırıklığına uğradım :S Tam bedava bilen var mı? ______________ Sitem= http://www.minot.tr.gg/
İletişim= minot.sorun.cevaplayalim( at )gmail.com
Bence Ana Sayfa fazlasıyla sade olmuş. Öyle derken, mesela Ana Sayfa'ya birkaç oyun ekleyebilirsin Beğenilenlerden, En Çok Oynanalardan vs. böylelikle ziyaretçilerin için ilgi çekici olur.
Bence Ana Sayfa fazlasıyla sade olmuş. Öyle derken, mesela Ana Sayfa'ya birkaç oyun ekleyebilirsin Beğenilenlerden, En Çok Oynanalardan vs. böylelikle ziyaretçilerin için ilgi çekici olur.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.