öncelikle selamuna leykum arkadaşlar.ben forum açmak istiyorumda bildiğiniz gibi t.c. yetkin forum a engel koymuş.peki sizin bildiğiniz aynı kalitede bi forum açma sitesi biliyomusunuz..şimdiden teşekkürler.allah razı olsun..
Google'da "ücretsiz forum açma" yazarsanız karşınıza bir çok site çıkıcaktır. Beğendiğiniz bir forum sisteminin sitesine girerek forum oluşturabilirsiniz.
Yada Ekstraları Değiştir > Ekstrayı Ekle > Forum yapıp sitenize forum ekleyebilirsiniz.
En son gomerc tarafından 07.12.2012 14:54:17 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Gerekli açıklama yapılmıştır.
Ben sadece tavsiyede bulunmak istiyorum.
10tl.net var, Mybb bilmiyorsanız öğrenmiş olursunuz ve kendininizi geliştirirsiniz diye düşünüyorum.
Daha bir çok web siteleri var, Fakat ben bu siteyi faydalı ve iyi bulduğum için bunu size tavsiyede bulundum.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.