Merhabalar.. En sonunda sitemiz sevenleri ile buluşmuştur.. Bir çok site ziyaretçisi temayı değiştir. Vs.. demişti. Bende bu güzel insanları kırmadım.. Sitemin temasını değiştirdim.. Ayrıca içeriği full sildim.. Yeni içerikler ekliyeceğim.. Sitemi sürekli güncelliyeceğim.. Umarım eskisi gibi hit yakalamaya devam ederim.. ve böylece ziyaretçiler bana motivasyon vermiş olur ki, Daha özen ve hırs içinde çalışmalarda bulunurum..
Sitemizi değerlendirken şunlara dikkat edin.! ;
1- Kötü ve küçük düşürücü yorumlarda bulunmayın.
2- Sitemi değerlendirken eksiklerimi söyleyin.
3- Başlık içerisinde herhangi bir kişiyle tartışmayın (Çünkü başlığın sorumluluğu bana aittir.)
4- Reklam vs.. gibi şeyler yaparak başlığımı kirletmeyin...
bol bol içerik lazım, başarılar ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
Başarılar Dilerim. Önerilerime Gelince;
>> Menülerdeki bottom çizgisi değişmesede arka plan rengi değişse daha iyi olurdu.
>> Blog kutuları şekillendirilirse daha iyi olurdu.
Geri kalan herşey oldukça başarılı. Ayrıca yeniden aktif olduğun olman çok iyi ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.