Yazar |
Mesaj |
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2012, 08:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Evet kardeşim orada bir çalışan tarafından bu duyuruyu aldım..
Yakın zamanda tekrar gideceğim
Okuldaki birkaç kitap ödevinde de onu kullanabilirim
Çok büyük keyif duyarım. Halegend sana da teşekkür ederim |
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2012, 08:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgi-pinari yazmış: Kardeş duyduğuma göre Türkiye'nin en genç yazarıymışsın.
Bu kadar genç yaşta yazar olmak nasıl bir duygu biraz anlatır mısın?
Hiç kitabını biri okurken gördün mü? Gördüysen ne hissettin...
Türkiye'nin en genç yazarı olmak biraz heyecanlı bir şey tabi. Öncelikle gurur verici. Bu kadar genç yaşta kitap yazmak ve bu kitabın ilk oluşu beni biraz korkutuyor. Aslına bakarsanız kitabı bastırmadan önce kelimeler, cümleler kulağıma hoş geliyordu fakat şimdi sanki kelimeleri ve cümleleri çok sıradanmış gibi hissediyorum. Biraz baskı var üzerimde. Çünkü en genç yazar sıfatı biraz gösterişli bir ünvan.
Kitabımı bazı kişilere bastırmadan öncede okuttum bastırdıktan sonra okunduğunu da gördüm. Çok keyifli bir duygu. Birazda değişilk, tuhaf bir his. İnsan biraz utanıyor önce. Daha sonra alışıyor. |
|
↑
|
|
|
-
ultrafanclub
Acemi Üye
|
05.10.2012, 14:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
MESAJ SİLİNDİ ... KULLANICI FORUMDAN UZAKLAŞTIRILDI .
Forum09
En son ultrafanclub tarafından 05.10.2012 15:05:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
kitaraporu
Aktif Üye
|
07.10.2012, 08:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı olsun |
|
↑
|
|
|
-
07sanalgezegen
Aktif Üye
|
07.10.2012, 08:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vatan neyle uğraşıyor , siz neyle uğraşıyorsunuz |
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2012, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
07sanalgezegen yazmış: vatan neyle uğraşıyor , siz neyle uğraşıyorsunuz
Arkadaşım böyle konuşup gereksiz tartışmaların içine sürükleme forumu. Bu başlık eski bir başlık ve insanlar güzel şeyleri görmek istiyor. Ortada da güzel bir şey var ve insanlar düşüncelerini söylüyor mutlu olabilmek için. Fakat vatan neyle uğraşıyor diye çıkış yapacaksan bu vatanın böyle başına buyruk insanlara ihtiyacı da yoktur sanırım.. |
|
↑
|
|
|
-
odev-evimiz
Aktif Üye
|
22.10.2012, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tebrikler |
|
↑
|
|
|
-
bossuri
Acemi Üye
|
22.10.2012, 18:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tebrik ederim... Benim yakınlarımda bu işe girişti.belirli bir sayıda ayırıp okul kütüphanelerine bağışlamanız kitabın tutmasına yardımcı olacaktır .. o kitabı okula bağışlayarak hem maddi hem manevi olarak kazanç sağlarsınız... |
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2012, 21:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bossuri yazmış: Tebrik ederim... Benim yakınlarımda bu işe girişti.belirli bir sayıda ayırıp okul kütüphanelerine bağışlamanız kitabın tutmasına yardımcı olacaktır .. o kitabı okula bağışlayarak hem maddi hem manevi olarak kazanç sağlarsınız...
Teşekkür ederim. Bu gibi planlarım var. Allah kısmet ederse gerçekleşecek. |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
23.10.2012, 21:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Üstad, Hayırlı olsun tebrikler.. Herkesin romanları böyle satışa çıkmaz, Fakat ben kitabınızı aradım bulamazdım ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.10.2012, 08:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Üstad, Hayırlı olsun tebrikler.. Herkesin romanları böyle satışa çıkmaz, Fakat ben kitabınızı aradım bulamazdım Teşekkür ederim dostum. Sanırım sana şu cevabı verebilirim.
Kırtasiye dönemi olduğu için kitabın dağıtımı biraz uzun sürdü. Normalde Ekim ayının ilk haftası kitap tüm kitabevlerin de yayınlanacak ve satılacaktı. Ama kısmet olmadı. Bayramdan sonraki ilk hafta sanırım dağıtım bitecektir..O zaman bir kez daha sormanı istiyorum senden. O hafta kitabı bulabilirsin diye düşünüyorum. |
|
↑
|
|
|
-
gunthefire
Acemi Üye
|
24.10.2012, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar dilerim. |
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.10.2012, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gunthefire yazmış: Başarılar dilerim. Teşekkür ederim. |
|
↑
|
|
|
-
kingoyun
Acemi Üye
|
29.10.2012, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tebrikler. |
|
↑
|
|
|
-
avoi
Aktif Üye
|
03.12.2012, 21:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun, benimde ideallerim arasında bir kitap yazma fikri ancak sayfalarca kaleme alıp çöpe attığım oluyor çoğu zaman. Şiir konusunda kendime fazlasıyla güvenirim, ancak roman söz konusu olunca işin içinden bir türlü çıkamıyorum. [b]Belki ikili bir oturumda desteğini alabilirim, bu işe nasıl başlayıp nasıl sürdüreceğimi bilmediğim içinde olabilir [/b] |
|
↑
|
|
|
|