Yazar |
Mesaj |
-
mcmek
Acemi Üye
|
23.07.2007, 12:02 (UTC) Mesaj konusu: siteme nasıl java oyun ekleyebilirim? |
|
|
Ben kendi web siteme (tr.gg) nasıl java oyun ekleyebilirim? |
|
↑
|
|
|
-
net
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2007, 12:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bazı oyun sitelerinde oyunların yanında emped kodu bulunur bunu sitenize ekleyiniz |
|
↑
|
|
|
-
mcagrioyun
Acemi Üye
|
29.07.2007, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: KOD |
|
|
BEN SİTEME OYUN EKLEMEK İSTİYOM NERDEN EKLERİM? |
|
↑
|
|
|
-
adilkaradag
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.09.2007, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: bak |
|
|
bak eğer sitene oyun koymak istiyorsan www.rixoyun.com www.kraloyun.bz var orada embed kodu var onu kopyala saonra istediğin sayfaya yapıştır |
|
↑
|
|
|
-
alidinho9
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
leonn2435
Uzman Üye
|
25.06.2008, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Reklam yapmayın.. |
|
↑
|
|
|
-
bak-bakalim
Acemi Üye
|
30.06.2008, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: Re: bak |
|
|
peki buı kodu sayfanın neresine ekliyosun???ekliyince saayfada oyun sayfası değil o eklediğ.in yazılar çıkıyo biraz yeniyimde bilmiyorum:-( ______________ sevgilerle bak-bakalim.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
01.07.2008, 11:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: bak |
|
|
bak-bakalim yazmış:
peki buı kodu sayfanın neresine ekliyosun???ekliyince saayfada oyun sayfası değil o eklediğ.in yazılar çıkıyo biraz yeniyimde bilmiyorum:-(
sayfalarımı değiştirden oyunu ekleyeceğin sayfayı aç ve oyunun kodudu
kaynak butonuna yapıştır |
|
↑
|
|
|
-
tootoyun
Acemi Üye
|
09.01.2009, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: Olmuyo |
|
|
peki buı kodu sayfanın neresine ekliyosun???ekliyince saayfada oyun sayfası değil o eklediğ.in yazılar çıkıyo biraz yeniyimde bilmiyorum |
|
↑
|
|
|
-
evhanimlari-fiskos
Acemi Üye
|
11.01.2009, 01:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sayfamı değiştirden yeni sayfaya girin.Üst kısmında kaynak yazısı var.Buraya tıklayın .Tıkladıktan sonra Kodu sayfaya ekleyin ve kaydete basın.(Kaynak yazısına tıklamadan bastığınız için o yazılar çıkıyor) Kolay Gelsin. |
|
↑
|
|
|
-
specoyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
24.01.2009, 21:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iyi ama www.trakya-games.tr.gg 'de embed kodu verilmemiş oyunların kodları var örneğin kraloyunun o nası yapmış onuu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
specoyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.01.2009, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: iyi ama www.trakya-games.tr.gg 'de embed kodu verilmemiş oyunların kodları var örneğin kraloyunun o nası yapmış onuu
evet trakya-games melıh o benım sıtemdede var kraloyunun ama istersen oyunara.net adresındekı oyunların altında embed kodları var ıstersen ordan al ıstersen forumdan sen bılırsın cogu tr.gg oyun sıtelrı ole zaten oyunları baska sıtelerden alıyor |
|
↑
|
|
|
|