diablo 2 de directdraw hatası alıyorum yardım edin oyun açılmıyor pc de direct 9 yüklü realtek ses kartı var nvidia ekran kartı ram 512 mb ama çoğu oyunu takılmadan oynuyorum intel 4cpu lu işlemcim var bunları lütfen floot olarak anlamayın sadece oyun için yazdım birde fazla başlık açmıyayım dedim 2.sorunumda dirt shawdown oyun xp de yüklenmiyor ama win7 ve üstünde yükleniyor sorunun çözümü ne olabilir acil cevap bekliyorum
Aynı sorun Call Of Duty Black Ops II de aldım çok araştırdım fakat bir çözümü bulunmuyor.Format yolu gözüküyor. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.