Arkadaşlar sonuçları açıklamamız uzun süre bilir..
çünkü çok katılan kişi var.. sizlerden sabırlı olmanızı
bekliyoruz.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Arkadaşlar Sonuçlar hemen açıklanmaz öncelikle katılan siteler incelenir daha sonra elenen siteler belirlenir daha sonra kalan siteler değerlendirilir ve ikinci eleme olur son olarak sonuça varılır hepimiz sabırlı olmalıyız katılan herkese başarılar diliyorum umarım hak eden kazanır ve umarım önceki örnek site yarışmalarını kazanan arkadaşlarda örnekler arasında yer alır ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Merhaba arkadaşlar..
Forumumuzun hep birlikte daha iyi yerlere gelip, gelişmesi amacıyla Bedava-Sitem.com adına yapılmış başarılı web siteleri belirleyip ÖRNEKLER bölümü altından yayınlamayı planlıyoruz.. Bu konu çerçevesinde forumda bir anket olmayacaktır.. Alımlar için aşağıdaki formu GrafikDizayn adlı moderatöre iletmeniz yeterlidir..
SÜRE : 1 HAFTA
Öncelikle web siteniz ile bu yarışmada yer almak için aşağıdaki formu doldurarak GrafikDizayn adlı moderatöre iletiniz..
Web Siteniz : Adınız Soyadınız : Kategori : -> Blog -> Haber -> Forum -> Ticari -> Teknoloji -> Spor -> Bilgi Teknolojileri / Bilgisayar / İnternet -> Eğitim / Okul -> Grafik Tasarım -> Eğlence / Oyun Sitenizin Misyonu :
NOT : Lütfen başvurularınızı tek bir kategori üzerinden yollayınız.. Yarışmaya 1 kategoriden katılabilirsiniz... (!)
tr.gg'deki reklamlar çok canımı sıkıyor fakat , yinede sitemi güncellemeye devam etme kararı aldım. Sınavlar nedeniyle pek giremiyorum , yarışmayı takip edemedim sonuçlar ne zaman açıklanacak?
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.