Arkadaşlar ben dün açmış olduğum bir siteyi büyük bir hırsla sildim.Ama bugün o siteyi kullanıma açtırmam lazım.Daha doğrusu silinen bir site tekrar kullanıma açılabilio mu?
Siteye girdiğimde support( at )bedava-sitem.com a mail yollayın siteniz hızla açılacaktır falan diyor.Yolladım ama hala açılmadı.Bu konuda beni bilgilendirebilecek misiniz?
Siteye girince çıkan yazı şu:
Sayfa kullanıma kapatıldı, eger sence bu haksızsa, "kullanıma açtırma" ya kısa bir e-mail at support( at )bedava-sitem.com, ondan sonra sayfa hızlıca kullanıma açılacaktır. Ya da "Hakkımızda" sayfasındaki telefon numarasını da arayabilirsin.
Site de bu:
istanbulcibinlik.tr.gg
En son oyunkodcusu tarafından 01.07.2008 10:15:59 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.