Yazar |
Mesaj |
-
ay-maral-can
Acemi Üye
|
31.10.2012, 15:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ay-maral-can yazmış: merhaba öncelikle calismalar icin tsk ederim ama ...sizin bu bahsetiginiz konu sanirim benim sitede ziyaretci sayisinin düsmesine neden oldu ve ben sadece ...Google Chrome sayfasindan girebiliyorum siteye....sitdeki sayac yok oldu ayrica aceba ..sizin bahsetiginiz konu ile alakali olabilirmi ? o kadar emek veriyoruz sonucta .. ..sitelere sizin düzeldi dediginiz bu olay sanirim bir cok sitede.de sorun yarati..simdi ben nasil eski ziyaretciyi kazana bilirim aciklarsaniz sevinirim ...saygilar..
ben hala sorumun cevabini alamadim lütfen yetkili arkadaslar yardimci olun tskler.. ______________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! |
|
↑
|
|
|
-
oyunyoneticisisamsun55
Acemi Üye
|
01.11.2012, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kankagaming
Acemi Üye
|
01.11.2012, 14:28 (UTC) Mesaj konusu: Tesekkurler |
|
|
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
01.11.2012, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ay-maral-can yazmış: ay-maral-can yazmış: merhaba öncelikle calismalar icin tsk ederim ama ...sizin bu bahsetiginiz konu sanirim benim sitede ziyaretci sayisinin düsmesine neden oldu ve ben sadece ...Google Chrome sayfasindan girebiliyorum siteye....sitdeki sayac yok oldu ayrica aceba ..sizin bahsetiginiz konu ile alakali olabilirmi ? o kadar emek veriyoruz sonucta .. ..sitelere sizin düzeldi dediginiz bu olay sanirim bir cok sitede.de sorun yarati..simdi ben nasil eski ziyaretciyi kazana bilirim aciklarsaniz sevinirim ...saygilar..
ben hala sorumun cevabini alamadim lütfen yetkili arkadaslar yardimci olun tskler..
Özelden devam edilmesi doğrultusunda sorun çözülmüştür
Konuyla eş olmayan bir sorununuz var ise "Genel Problemler" veya ilgili kategoride başlık açmayı unutmayınız.
İyi forumlar. |
|
↑
|
|
|
-
1981-1931
Acemi Üye
|
01.11.2012, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
:twisted: hasatasıyız dedeeeeee |
|
↑
|
|
|
-
halegend
Uzman Üye
|
01.11.2012, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
enqlishhelp
Aktif Üye
|
02.11.2012, 16:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben öyle bir sorun yaşamadım ama neyse teşekkür ederim asdasd ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
02.11.2012, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1981-1931 yazmış: hasatasıyız dedeeeeee
Lütfen gereksiz mesaj yazmayınız.______________
Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
|
|
↑
|
|
|
-
ibrahimsama
Acemi Üye
|
03.11.2012, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: BUG giderildi: Birçok alt sayfa sorunu giderildi |
|
|
[quote="blochmann-tr"]Merhabalar,
az önce, "Baukasten" kullanıcılarını etkilemiş olan, BUG´ı ortadan kaldırmış olduk.
Ana sayfaların GİRİŞ (Login) bölümünde "kendi sayfalarını düzenlemek" kısmında ana sayfaları ve alt sayfaları kurulabilir.
Gereğinden fazla alt sayfalar oluşturulduğunda bunlar birbirlerinin üstü üstünde görünüyordu. Bundan dolayı bunların işlenmesi zorlu hale geliyordu. Bunun yanında açıkçası
çok aptalca görünüyordu ;-)
Basta da bahsettiğim BUG´ı bu şekilde ortadan kaldırdık.
Sizde bulunan BUG daha ortadan kaldırılamadıysa, tarayıcınızdaki kaşeyi boşaltınız. Bunu örneğin Mozilla Firefox ya da Internet Explorer´da homepage-baukasten.de sitesini
açarak, sonrasında CTRL+F5´e basarak gerçekleştirebilirsiniz. Bu komut ile güncel olan sayfayı yeniden açıp ayni anda kaşeyi boşaltabilirsiniz.
İyi bir hafta dilerim. Ayrıca Cumhuriyet Bayramı´nız kutlu olsun!
Ben[/quote][i][b][color=red][/color] :oops: :lol: [/b][/i] |
|
↑
|
|
|
-
allolargundoganlar
Acemi Üye
|
04.11.2012, 13:25 (UTC) Mesaj konusu: Ben Halen Sitemde Değişiklik Yapamıyorum |
|
|
Ben Halen Sitemde Değişiklik Yapamıyorum Tasarım ayarlarına tıklıyorum Sayfa Gelmiyor |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
04.11.2012, 19:27 (UTC) Mesaj konusu: Re: Ben Halen Sitemde Değişiklik Yapamıyorum |
|
|
allolargundoganlar yazmış: Ben Halen Sitemde Değişiklik Yapamıyorum Tasarım ayarlarına tıklıyorum Sayfa Gelmiyor
Çerezleri silmeyi deneyiniz. |
|
↑
|
|
|
-
allolargundoganlar
Acemi Üye
|
05.11.2012, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: Re: Ben Halen Sitemde Değişiklik Yapamıyorum |
|
|
gomerc yazmış: allolargundoganlar yazmış: Ben Halen Sitemde Değişiklik Yapamıyorum Tasarım ayarlarına tıklıyorum Sayfa Gelmiyor
Çerezleri silmeyi deneyiniz.
Sildim ama yine olmuyor |
|
↑
|
|
|
-
bedavanktalma
Acemi Üye
|
15.11.2012, 06:52 (UTC) Mesaj konusu: Re: BUG giderildi: Birçok alt sayfa sorunu giderildi |
|
|
blochmann-tr yazmış: Merhabalar,
az önce, "Baukasten" kullanıcılarını etkilemiş olan, BUG´ı ortadan kaldırmış olduk.
Ana sayfaların GİRİŞ (Login) bölümünde "kendi sayfalarını düzenlemek" kısmında ana sayfaları ve alt sayfaları kurulabilir.
Gereğinden fazla alt sayfalar oluşturulduğunda bunlar birbirlerinin üstü üstünde görünüyordu. Bundan dolayı bunların işlenmesi zorlu hale geliyordu. Bunun yanında açıkçası
çok aptalca görünüyordu
Basta da bahsettiğim BUG´ı bu şekilde ortadan kaldırdık.
Sizde bulunan BUG daha ortadan kaldırılamadıysa, tarayıcınızdaki kaşeyi boşaltınız. Bunu örneğin Mozilla Firefox ya da Internet Explorer´da homepage-baukasten.de sitesini
açarak, sonrasında CTRL+F5´e basarak gerçekleştirebilirsiniz. Bu komut ile güncel olan sayfayı yeniden açıp ayni anda kaşeyi boşaltabilirsiniz.
İyi bir hafta dilerim. Ayrıca Cumhuriyet Bayramı´nız kutlu olsun!
Ben |
|
↑
|
|
|
-
maherticaret
Acemi Üye
|
17.11.2012, 21:29 (UTC) Mesaj konusu: site reklamı |
|
|
sayın bedava sitem yöneticileri yeni reklam şekilleri hiç güzel olmamış!eski hali daha güzeldi!bu nedir böyle?üstte reklam, sağda reklam, en altta reklam!..reklama ihtiyacınız yokki!zaten googlede bedava site veren tek yer konusunda tekelsiz!...bence bunu düzeltin lütfen.... |
|
↑
|
|
|
-
tadilatim
Acemi Üye
|
18.11.2012, 22:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|