Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj08.11.2012, 20:32 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: LAYER, yani Üst tabaka reklamı giderildi - Sky-Banner l

blochmann-tr yazmış:
Merhabalar,

bildiğiniz gibi geçmişte sayfalarınızın üzerinde Layer-reklamları yayınlamıştık.
"Layer", büyük ebatlı reklamın sayfalarınızın içeriğinin üzerinde görünmesine diyoruz. Bu Layer´leri tıklama yoluyla ortadan kaldırılabiliniyordu ve bu şekilde uzun süre görünmüyorlardı.

Bu reklam biçiminin birçok kullanıcı icin çok sempatik olmadığının farkındayız.

Bu yüzden bu Layer´lerin yerine web sayfalarınızın sağ tarafına "Sky-Banner" dediğimiz, yani sütun seklindeki reklamlar ile değiştirdik. Böylesi bir reklam alanı çoğu kimse için büyük Layer-reklamlarından daha az usandırıcı olsa gerek.
Bunun yanında sayfalarınızın ayak-kısmında (Footer) ufak bir link ile bütünleştirdik. Bu linkler homepage-baukasten.de için reklam yapmaktadır.

Yalnız bu noktada belirtmeliyiz ki, bu aşama daha deneme safhasındadır.
Bu SKY-Banner´leri (sag kısımdaki sütun reklamları) birkaç gün deneyip analiz edeceğiz. Özellikle reklam gelirleri hakkında Layer-reklamlarıyla Sky-Bannerleri kıyasta bulunacagız.

Bu bizim kendi satış miktarında azalma yaratacağını biliyor, fakat buna kabulleniyoruz.
Fakat Banner´ler ile çok daha az miktarda satış miktarı yapar isek, yeniden Layer-destekli reklamlara dönüş yapma zorunda olacagımızı belirtmek isteriz.

CSS-tasarımlı kullanıcılara yaptığımız bir belirtidir:
Sky-Banner´lerinizin konumunu CSS yoluyla serbest şekilde belirleyebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken tek husus Banner´lerin sayfanızın üst kısımlarında (en yüksek 1.000 piksel) görünmeli olması.

Selamlar!
Benjamin Lochmann

çok kötü olmuş bence reklam alt kısımda olmalıydı
Mesaj08.11.2012, 20:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Böyle iyide alttaki yazi olmasa.
Mesaj08.11.2012, 21:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

azbloq yazmış:
eski layer bundan guzel

Bencede.

Not: (at) deil @ olacaktır.
Mesaj09.11.2012, 08:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

o kadar iyi bir şeyse bedava-sitem.com"a uygulayın ya. bu reklamlar yuzundn bir kaç arkadaşımız blo**e* e geçti. bende dusunuyorum.
Mesaj09.11.2012, 11:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sende ücrersiz bir internet sitesi kurmak istermisin ? < Gerçekten çok kötü olmuş ve Amatörce.
Mesaj09.11.2012, 11:27 (UTC)    
Mesaj konusu: SKY BANNERLER

ama sayfanın sağ üstünde durunca kötü oluyo bence diğeri daha güzeldi.
Mesaj09.11.2012, 11:28 (UTC)    
Mesaj konusu: TASARIMIN ALTINDAKİ YAZI

Tasarımın altında yazan sende ücretsiz bir site kurmak istermisin? buda kötü olmuş tasarımın bir yerinde logo şeklinde olabilir. ona da tekrar bakılması gerekiyor sky bannerler ve o yazı ....
Mesaj09.11.2012, 11:30 (UTC)    
Mesaj konusu: .

sky bannerler ve o yazı bir an önce düzeltilmeli yapılacak şey güzel olur herhalde.
Mesaj09.11.2012, 11:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

bedava-reklam-sitem.com'a hoşgeldiniz. Bol reklamlı sitenizi oluşturmak sadece 2 dakikanızı alacak !

Bence süper alan adı ve slogan denemelisiniz. Çok para kazanırsınız.
Mesaj09.11.2012, 11:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

kdreklam yazmış:
Hala şikayet edenleri anlamıyorum. Layer'dan kat kat iyidir. Sonuçta artık sitenize google adsense reklamı alabileceksiniz çünkü pop-up yok. Kaldı ki bu reklamın yerini değiştirmeye izin verilmiş. İçeriği engelliyorsa sola alırsınız. Orada da engelliyorsa yukarıdaki kodu kullanırsınız, sağdan sola, soldan sağa kaydırılabilir.

Ayrıca bedava-sitem yönetimini, gelirlerini arttırmaya değil kullanıcıları memnun etmeye çalışıyor olarak görmek bir ayrı güzel. Bu uzun zamandır beklenen bir şeydi. Elbette herkesin farklı tasarımlar uyguladığı bir platformda herkesi memnun edecek bir reklam formatı bulmak zor. Ama Bu reklam Layer ve Pop-up reklamlardan çok daha az rahatsız edici. Her ne kadar kapatılamasa da.

Neden mi Çünkü sadece kendini düşünen bir sistem var ayrıca sadece 2-3 kişi haricinde herkes şikayetçi diğerleri ise nerdeyse elinden gelse bizi suçlayacak arkadaşım ben gelir sağlamasın demiyorum sağlasın bu doğal hakkı ama şu mesele varki bizi yetti dedirtiyor
Çok reklam alanı var nerdeyse kendimize ayıracak reklam alanımız kalmadı
bu BS yüzünden googleden banned yedim çünkü erotik site reklamı yüzünden
ziyaretçi sayımda nerdeyse %80 varann düşüş yaşandı reklamlar yüzünden
önceden günlük 50-70-100 geçen ziyaretçi sayısı şimdi 7-8-15 kişi zor oluyor önceden en kötü gününde 40-50 kişi ziyaret ediyordu
ayrıca madem sen BS bu kadar destekliyorsan kendine 100-150 mail adresi al onlar üzerinden 100-150 tane tr.gg sitesi aç seninde katkın olsun hemde daha çok olsun olmaz mı ? hem bu kadar insan şikayetçiyken halen neden sen şikayet edenlerden şikayetçisin anlamadım

odev-evimiz yazmış:
sitede erotik şey koymak yasak...ama yeni reklamlar erotik?reklam koydu diye savunuyosunuz bunuda savunan hadi?yalakalık olsun da...1 numarasınız

sırf bu reklam yüznden adsenseden ban yedim sitem islami site ama erotik reklamlardan dolayı hem ban yedim hemde ziyaretçim düştü

osmanlipasalari yazmış:
arkadaşlar bedava sitemin gelişmesi için bunu yapmaları şart.... ayrıca deneme aşamasında olan şeyin neyini laf atıyoruz.. bir düşünün?... bedava sitem ancak bedava sitemin kendini duyurucak bir yeri olması lazım... nereden duyurabilir diye bir empati yapın... ben de onların yerinde olsam tr.gg li sitelerin hepsinde reklam yapardım ve de koyardım... Çünkü nereden duyurabilirimki bedava sitemi.. ayrıca pop-up tan şikayetçiydiniz... şimdi ne güzel pop-up yok.. sadece 3 reklam var bence bunu fazla görmemeliyiz/ görmemelisiniz !

saygılarımla oğuzhan

LAYER, yani Üst tabaka reklamı giderildi - Sky-Banner larla hakkındaki görüşüm :

»arkadaşlar bedava sitemin gelişmesi için bunu yapmaları şart.... ayrıca deneme aşamasında olan şeyin neyini laf atıyoruz.. bir düşünün?. bedava sitemin kendini duyurucak bir yeri olması lazım... nereden duyurabilir diye bir empati yapın... ben de onların yerinde olsam tr.gg li sitelerin hepsinde reklam yapardım ve de koyardım... Çünkü nereden duyurabilirimki bedava sitemi.. ayrıca pop-up tan şikayetçiydiniz... şimdi ne güzel pop-up yok.. sadece 3 reklam var bence bunu fazla görmemeliyiz/ görmemelisiniz !

tamam arkadaşım BS nin gelirine yada reklamına bi lafım yok tamam gelir sağlasında bu kadar olmaz resmen bizi enayi yerine koyuyor diyelim ben siteme reklam koyacam nereye atayım ???
üste desen orda BS nin var
Alta desen orda BS nin var
Sağ köşeye desen ordada BS var
Sol Köşede Menü var ???
Hem demişin 3 tane reklamı var o zaman bide beraber sayalım
BS giriş paneli Reklam Sayısı :2
Forum Reklam Sayısı : 2
Site içi Reklam Sayısı : 3 reklam alanı en altta kendi reklamı = 4
BS nin Toplam Reklam Adedi - 8
Hani 3 tü ????
Mesaj09.11.2012, 12:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

aa bu reklam kutusu şeklinde güzel olmuş. Ancak alttaki => Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? Linki tasarımın altındaki yazı bölümünde altında olmalı çünkü tasarımın altınada html kodu konulduğunda o link yukarıya çıkıyor.
Mesaj09.11.2012, 12:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkdaslar bosuna Site yönetımıne yalakalık yapmayın reklamları begenen arkadaslar neye gore begendınız anlamıs degılım sıtemın ıcıne etmıs heryerı reklam dolu hıc bısey yetmezmıs gıbı bırde yazı koymuslar ben bana aıt tum sıtelerı kapatıyorum bunların oyuncagımı olucam bu kadar emegı com lu sıteye verırım daha ıyı hıc olmazsa koydugum reklamın parasıda bana gelırSmile
Mesaj09.11.2012, 14:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:
Reklam bedava-sitem değil webme tarafından belirleniyor.. Bize kalsa 0 reklam olsun ama bu işten belli bir bütçe kazanmaları lazım ki şirket devamlılığı sağlansın..

Daha deneme aşamasında olan bir işi bu kadar büyültmeyin ve konu dışına çıkmayın..!

bu arada ben modlara birşey demedim...yönetime söyledim bu işin başındaki kişilere Wink
Mesaj09.11.2012, 14:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

sekerkizcandyweb yazmış:
odev-evimiz yazmış:
sekerkizcandyweb yazmış:
Merhaba...
Benim sitem daha çok çocuklara hitap eden bir site ve sitemin çok fazla ziyaretçisi var. Ve şimdi yanda uygunsuz reklamların çıktığını görüyorum. Bu durum beni çok rahatsız etti. Bu konuda bir şey yapılamaz mı?
kampanyamız var 29.90 veriyosun reklam kalkıyor...yada para veriyosun istediğin domaini alıyosun maalesef

Bunu ben zaten biliyorum. Belki reklamlarla ilgili bir düzeltilme yapılabilir diye söyledim.

benim size lafım yok...bir kaç yalakayayla dalga geçtim...
Mesaj09.11.2012, 14:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar sizlere bu bedava sitem hizmeti uyguluyor siteleriniz oluyor bunu da reklamdan saymayın bir zahmet ! Ayrıca daha deneme aşamasında olan birşeyin lafı yapılır mı ?

Sizde Sitemize Reklam Verebilirsiniz? İletişime geçin.
Önceki mesajları göster: