Yazar |
Mesaj |
-
blogalp
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.11.2012, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Acaba opacity kod vermek yasakmıdır? Teknik olarak bu bir gizleme değildir. Şefaf tasarım kullanıyorum çünkü. |
|
↑
|
|
|
-
blogalp
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.11.2012, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne olursa olsun bir websitede 2 tane dev gibi reklam ve en altta text reklam pek iyi durmuyor. |
|
↑
|
|
|
-
alimengu
Aktif Üye
|
07.11.2012, 15:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanıyorum üsttekini kaldırıp sadece sağ tarafta tutucaklar fakat kim bilir nezaman öyle bir uygulama olursa süper olur çünkü istenilen konuma alinabiliyor bu reklam. |
|
↑
|
|
|
-
forumdogrugundem
Acemi Üye
|
07.11.2012, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: Üst reklam bide sitenin altındaki site kurma reklamı |
|
|
yana reklam koymussunuz üstüne üstelik üstteki reklam gitmemiş bide sitenin en alt kısmında Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak istermisin reklamı var çok kötü olmuş. |
|
↑
|
|
|
-
sektor9
Acemi Üye
|
07.11.2012, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biz sizden yenilik haberleri beklerken siz hala nasıl para kazanabilirim diye düşünüyorsunuz. Size önce bir yenilik yapın kaç senedir bs'yi kullanıyorum ancak hiçbir değişikliğe, yeniliğe, güncellemeye rastlamadım. Siz bunları yapın ben istediğiniz kadar o reklamlara tıklarım. Yeter ki bi yenilik görelim sıkıldık artık... |
|
↑
|
|
|
-
zyblog
Acemi Üye
|
07.11.2012, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yav eskisi daha iyiydi en azından kapanıyodu iyice bozdunuz
bütün sayfayı reklamla kaplayın ozoman.
Böyle saçma bişey görmedim. Hem o reklam tasarımı etkiliyo.
Hemnde ben oraya kendi google reklamımı ekliyecektim.
Bişey yaparken bizide bi düşünseniz ankey yoluyla bi fikrimizi alsanız çok hoş olurdu.
ama nerdeeeeee |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
07.11.2012, 16:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar zaten daha deneme aşamasında kesin bir karar değil.
Lütfen okumadan sitem etmeyin,ve onların da durumlarını anlayın. |
|
↑
|
|
|
-
carbedavatrans
Acemi Üye
|
07.11.2012, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: *0**** |
|
|
Bilgilendirme için teşekkürler...
ama güzel durmadı yani sitenin temasına göre degil işalah üst banner olur bide neden sitemizin en altında => Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <= var yan banner kalkınca yazıda kalkcak degilmi ? |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
07.11.2012, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: *0**** |
|
|
carbedavatrans yazmış: Bilgilendirme için teşekkürler...
ama güzel durmadı yani sitenin temasına göre degil işalah üst banner olur bide neden sitemizin en altında => Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <= var yan banner kalkınca yazıda kalkcak degilmi ?
Sanırım o da kalkar bilemiyorum,bir gelişme olduğunda açıklarlar zaten. |
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
07.11.2012, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@gomerc Şahsen ben senin teknik bir moderatör olmanı isterdim.. |
|
↑
|
|
|
-
ahmetdesign
Acemi Üye
|
07.11.2012, 16:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgilendirme için teşekkür ederiz fakat "=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=" yazısı kötü duruyor. Ona bir el atarsanız seviniriz. Sağ taraftaki reklam fazla iyi olmamış. |
|
↑
|
|
|
-
my-tubes
Acemi Üye
|
07.11.2012, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skmedia yazmış: @gomerc Şahsen ben senin teknik bir moderatör olmanı isterdim..
gerçekten ya bence oy verelim sen ol ______________ Güncel İçerikli Video Arşiviniz |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
07.11.2012, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ahmetdesign yazmış: Bilgilendirme için teşekkür ederiz fakat "=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=" yazısı kötü duruyor. Ona bir el atarsanız seviniriz. Sağ taraftaki reklam fazla iyi olmamış.
Bu zaten kesin bir karar değil deneme aşamasında.Konuyu iyice kavramak için konunun başını tekrar okuyunuz.Zaten gerekli açıklama yapıcaklardır. |
|
↑
|
|
|
-
bulanv3
Acemi Üye
|
07.11.2012, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar ben reklamı üste kaydırdım ve yarısı kayboldu ama yarısı duruyo sorun olur mu? |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
07.11.2012, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bulanv3 yazmış: arkadaslar ben reklamı üste kaydırdım ve yarısı kayboldu ama yarısı duruyo sorun olur mu?
Sorun olabilir,eski haline getirmenizi tavsiye ederim. |
|
↑
|
|
|
|