İlk defa böyle bir sorun ile karşılaşanı görüyorum.
Eğer bunun çözümünü bulabilirseniz burada paylaşırsanız konuya aydınlık getirmiş olursunuz.
ve en azından başka üyelerde aynı sorun ile karşılaşırsa konuya aydınlık getirebiliriz diye düşünüyorum.
-- Aslında birde moderatorler konuya el atarsa aydınlık getirirler diye düşünüyorum.. ve mesaj yolluyorum. ______________
Arkadaşlar support-tr( at )webme.com tarık bey iletişime geçiyoruz ancak tarık bey moderatörlere yönlendiriyor moderatörlerde bizimle ilgilenmiyor tarık beye tekrar hatırlattık bu konuyu bizi grafikdizayn 'a yönlendirdi oda bizimle ilgilenmedi tekrar tarık beye yöneldik sonra tekrar moderatörlere yönlendirdi ya yeter artık bizimde bi sabrımız var siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz ordan oraya ordan oraya bu ne ya reklama gelince hemen bi alternatif bulursunuz yok pop-up yok skybanner yok altta bedava-sitem reklamı reklamlara ayırdığınız vakti birazda bize ayırsanıza düzeltin artık şu sorunu diyeceklerim bu kadar. ______________ metin2-auto( at )hotmail.com
İlk defa böyle bir sorun ile karşılaşanı görüyorum.
Eğer bunun çözümünü bulabilirseniz burada paylaşırsanız konuya aydınlık getirmiş olursunuz.
ve en azından başka üyelerde aynı sorun ile karşılaşırsa konuya aydınlık getirebiliriz diye düşünüyorum.
-- Aslında birde moderatorler konuya el atarsa aydınlık getirirler diye düşünüyorum.. ve mesaj yolluyorum.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.