Temayı değiştirmelisin. Daha sade ve renkli bir tema olabilir.
Anasayfadaki resimlerin kalitesi nedense düşük.
Mesala hayvan ikon yazan resimde bir kaç haycan resimi olursa daha güzel olabilir.
İconsetin yanında farklı paylaşımlarda yapabilirsin , ziyaretçi sayın artar.
Temayı değiştirmelisin. Daha sade ve renkli bir tema olabilir.
Anasayfadaki resimlerin kalitesi nedense düşük.
Mesala hayvan ikon yazan resimde bir kaç haycan resimi olursa daha güzel olabilir.
İconsetin yanında farklı paylaşımlarda yapabilirsin , ziyaretçi sayın artar.
Site içerik bakımından güzel, Başarılarının devamını beklerim.
Fakat tema sanki içeriğine uygun değil gibi düşünüyorum, Temayı değiştirirsen kendine üzgü bir şeyler yaparsan daha çok beğenileceğine ve daha çok başarılı olacağına eminim.
Her zaman demişimdir, Kendin yap kötü olsun ama kendi emeğin çaba sarf etmen başarmaya hırsın olsun.
İnşallah anlatabilmişimdir. Tabi sizin bileceğiniz iş ama ben kıdemli üyelerden birisi olarak size tavsiyede bulunmak istedim.
Site içerik bakımından güzel, Başarılarının devamını beklerim.
Fakat tema sanki içeriğine uygun değil gibi düşünüyorum, Temayı değiştirirsen kendine üzgü bir şeyler yaparsan daha çok beğenileceğine ve daha çok başarılı olacağına eminim.
Her zaman demişimdir, Kendin yap kötü olsun ama kendi emeğin çaba sarf etmen başarmaya hırsın olsun.
İnşallah anlatabilmişimdir. Tabi sizin bileceğiniz iş ama ben kıdemli üyelerden birisi olarak size tavsiyede bulunmak istedim.
-- Tekrardan başarılar.
Temamı Değiştirdim.Bakarsanız Memnun Olurum. '' Sade Bir Logo İle Değiştirdim '' Arkaplan Değişimlerimiz Sürecek.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.