Yazar |
Mesaj |
-
euro-hosting
Acemi Üye
|
17.08.2012, 07:10 (UTC) Mesaj konusu: CD SİZ VE PROGRAMSIZ FORMAT ATMA [ACİL!] |
|
|
Merhaba arkadaşlar benim pc kafayı yedi C: de yer yok windows7 cdmde yok Nasıl Format Atabilirim??? |
|
↑
|
|
|
-
kanalbizim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.08.2012, 08:36 (UTC) Mesaj konusu: Re: CD SİZ VE PROGRAMSIZ FORMAT ATMA [ACİL!] |
|
|
[quote="euro-hosting"]Merhaba arkadaşlar benim pc kafayı yedi C: de yer yok windows7 cdmde yok Nasıl Format Atabilirim???[/quote
Google girip CD'siz format atma yaz çıkan adreslere git. |
|
↑
|
|
|
-
bilgicedunyam
Acemi Üye
|
17.08.2012, 08:48 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
yok olmuyor. program değişiyor öyle. en yakın bilgisayar satış teknik servis noktasından o formata uygun cd al sürekli kullan |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
17.08.2012, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhaba..
genelikle bugunumuzün bilgisayarlarinda, fabrika ayarlarina dönüstürme vardir..
yapmaniz gereken start butonuna tiklayarak aramaya basip fabrika ayarlari yazmaniz...
ben türkce dil bilgisayar kullanmiyorum.. Bu nedenle tam ismini hatirlamiyorum..>>
fakat fabrika ayarlari, yada kurtarma, cümlelerini yazarak arayin..
Selametle.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
turkish--people
Aktif Üye
|
17.08.2012, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
''Bilgisayarınızı geri yükleyin veya Windows'u geri yükleyin'' seçeneğinden bahsediyorsun heralde. Ama bilgisayarın Asus ise bilgisayarını kapat ve windows yükleme yazısı çıkmadan f9 tuşuna basılı tut format atma özelliği başlayacaktır.
Çoğu Asus bilgisayarında bu özellik vardır. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
myonline06
Acemi Üye
|
17.08.2012, 11:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ustam format cd si olmadan olmaz diek CD ye yazarsan cd boot olarak algılamaz ondan dolayı da atmaz ama ISO olarak CD yaz cıkar zaten adamlar ISO veriyo gir bak ama bide Windows 7 nin galiba cD siz format atılma ozelli varmıs denemedim ama format bircok kez attım |
|
↑
|
|
|
-
euro-hosting
Acemi Üye
|
19.08.2012, 09:13 (UTC) Mesaj konusu: Teşekkür |
|
|
Arkadaşlar Recovery (Ctrl+F11) Cd İstedi Bende Ultimate Kurulum CD si Aldım Ve Tekrar Kurdum. Cevaplarınız İçin Teşekkürler... |
|
↑
|
|
|
-
bizimtakvim
Acemi Üye
|
09.09.2012, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|