Yazar |
Mesaj |
-
canavarkurs
Acemi Üye
|
29.10.2012, 08:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence çok anlamsız olmuş zaten kendin yapmıyorsunki google'nin kodlarını kullanarak yapmışın zaten kendin yapsan bile hadi diyelimgoogle warken bakmaz kmise . |
|
↑
|
|
|
-
x-basterclan
Acemi Üye
|
29.10.2012, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkez 4-5 saatte yapabilir bunu.Hadi googlenin sole biseyi var siteleri sadece sen duzenliyorsun googleninkiler gecmiyor.Sende oda yok.!Cok sacma birsey.Kimse senin aramamotorunu .tr.gg icin kullanmaz.kimsede ole .tr.gg sitemi ekle ekle demez ekle desede destek olmak icindir.
Cok amacsız,basit,sacma |
|
↑
|
|
|
-
tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.10.2012, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
canavarkurs yazmış: bence çok anlamsız olmuş zaten kendin yapmıyorsunki google'nin kodlarını kullanarak yapmışın zaten kendin yapsan bile hadi diyelimgoogle warken bakmaz kmise . |
|
↑
|
|
|
-
belenmedia
Acemi Üye
|
01.11.2012, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
x-basterclan yazmış: Herkez 4-5 saatte yapabilir bunu.Hadi googlenin sole biseyi var siteleri sadece sen duzenliyorsun googleninkiler gecmiyor.Sende oda yok.!Cok sacma birsey.Kimse senin aramamotorunu .tr.gg icin kullanmaz.kimsede ole .tr.gg sitemi ekle ekle demez ekle desede destek olmak icindir.
Cok amacsız,basit,sacma
Amacsız ve ne Kadarda Basit Olsa Seviyorum Ugrasmayı Eyv. Yorum İçin |
|
↑
|
|
|
-
odev-evimiz
Aktif Üye
|
01.11.2012, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
amaçsız olsada bunca emek başarılar dilerim |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-sepeti
Aktif Üye
|
02.11.2012, 16:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/9 tasarım falan hersey güzel ama yavas açılıyo. |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-sepeti
Aktif Üye
|
02.11.2012, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2012, 23:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yahu Arkadaslar Yeter Artık Su Tür Yorumlar Yapmayın
Yok Herkes Yapar Yok 5 Dakikalık İş Anladık Biliyoruz Kimse Yapmamıs Zamanında Ben Yaptım Nasıl Olcak Diye Denedim Tamam Herkes Yapar Anladık
Bana özgün Degil İçerik Veya Hiç Birsey
Arka Plan: Mahkeme Kararı Arka Planı
Arama : Google
Görsel Menü : frmbestlive kodlamıs Kimin Bilmiyorum
Duyuru Panosu : Ben Yapmadım
Toolbar : Ourtoolbar
Tamam Hepsini Anladık Ben Sadece Bunları Bir Araya Getirip Görsel Acıdan NAsıl Olacak Diye Merak Ettim Bu Kadar Artık Sorup Durmayın Her Seyi Acıkladım.______________ Bizi Beğenin..! | Bizi Takip Edin..! | Bize Ulaşın..!
|
|
↑
|
|
|
-
ofirikson
Aktif Üye
|
03.11.2012, 02:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sonuçta emek verilmiş birşey kimse saçma diyemez buna , gayette başarılı ve günlük 8-9 kişi meraktan arama yapsa o bile bir başarıdır. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2012, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ofirikson yazmış: sonuçta emek verilmiş birşey kimse saçma diyemez buna , gayette başarılı ve günlük 8-9 kişi meraktan arama yapsa o bile bir başarıdır.
EyvAllah.. Saol
Aramayı Bırak Site nin Günlük hiti en az 30 zaten ______________ Bizi Beğenin..! | Bizi Takip Edin..! | Bize Ulaşın..!
|
|
↑
|
|
|
-
iconseti
Acemi Üye
|
04.11.2012, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tr GG Dede Artık Arama Optimazyonları Çıkmış Güzel Olmuş Yani |
|
↑
|
|
|
-
tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2012, 19:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iconseti yazmış: Tr GG Dede Artık Arama Optimazyonları Çıkmış Güzel Olmuş Yani |
|
↑
|
|
|
|