Kurban Bayramı dolayısıyla gerek support adresine, gerek facebook hayran sayfasına ve de foruma bakamayabilirim. Bu yüzden tarafıma ileteceğiniz şikayet bildirim ve her türlü mesajların cevaplanması bayram sonrasına kalabilir.
Bu durum benim için olduğu kadar, moderatör arkadaşlarım için de geçerli olup istenilen bilgi, yardım vb gibi bildirimlerde gecikmeler olabilme ihtimali yüksektir.
Hepinizinkurbanbayramınızı şimdiden kutlar, cenab-ıhaktanen kötü günleriniz bayram tadında geçmenizi dilerim...
iyi bayramlar değerli bedava sitem üyeleri ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
Bayramınız kutlu olsun.Nice bayramlara... ______________ Maksat,Güzel Amasra'mızın Tanıtımını Yapmak...
Banner,logo,başlık resmi yapımında yardımcı olunur...
Dar veya sola yanaşık sitelerin kenar boşluklarına, siteye uyumlu yapılır...
Merhaba ben Uğur
Ben bilgisayar ve internet konusundan iyi anlarım ayrıca internetteki konumum Editör. Ama bedava sitem.com' da kendi profilimi editör olarak yapamıyorum ben bedava sitem.com a başlayalı 1.5 sene oldu.
Ben daha çok '' k12, .net, .web, com.tr olarak sayfalar açtım.
Benide editör Uğur Karataş olarak tanıtırsanız sevinirim
Uğur Karataş
(link kaldırıldı..! @grafikdizayn)
En son karatasdoner tarafından 23.10.2012 15:28:15 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.